У цю неділю, 4 березня в Лос-Анджелесі відбудеться одна з найочікуваніших подій в світі кінематографа - грандіозна церемонія вручення премії Оскар.

Традиційно в головну кіноніч року стрічка в Instagram та інших соцмережах поповниться особистими фотографіями знаменитостей, зробленими за лаштунками Оскара - яскравими селфі, кадрами з червоної доріжки і іншими селебріті-знімками, які збирають безліч лайків, і навіть входять в історію соцмереж.

Так, варто відзначити знімок, зроблений Еллен Дедженерес за лаштунками Оскара в 2014 році. Фото, на якому крім Еллен були зображені головні зірки Голлівуду Бредлі Купер, Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Джаред Лето, Меріл Стріп, Джулія Робертс, Кевін Спейсі, Дженніфер Лоуренс, Ченнінг Татум і Лупіта Ніонго, не тільки увійшло в список найпопулярніших твітів року, але і було визнано найбільш зірковим селфі в історії Twitter.

Напередодні 90-ї церемонії нагородження премії Американської кіноакадемії НВ Style згадує найяскравіші Instagram-фото зірок з церемонії Оскар.

Нагадаємо, 90-я церемонія вручення премії Оскар за заслуги в галузі кінематографу за 2017 рік відбудеться 4 березня 2018 року в лос-анджелеському театрі Долбі.

В цьому році академіки вибрали дев'ять кіноробіт, які будуть боротися за Оскар у категорії Найкращий фільм. Зокрема, за звання кращого фільму року і заповітну статуетку боротимуться фільми Темні часи, Дюнкерк, Геть, Леді Берд, Примарна нитка, Секретне досьє, Форма води, а також Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі.

Post Oscars. Pre party. Baby daddy duty.

Публикация от Jessica Biel (@jessicabiel)

You know what's better than winning? Watching your friends win. @theacademy

Публикация от Brie (@brielarson)

World's greatest/most beautiful photo bomber.

Публикация от Busy Philipps (@busyphilipps)

Fun night with @versace_official & @ladygaga

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Me. Matthew. Thank you. #oscars #DallasBuyersClub

Публикация от JARED LETO (@jaredleto)

Jennifer Lawrence signs the winners poster #oscars

Публикация от The Academy (@theacademy)

Love her @heidiklum

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ДЖЕРЕЛО

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Рівне в інстаграмі: 34 фото рівнян з Почекуном

#Ідея_дня: вчимося танцювати як Бейонсе

Зверни увагу: які складові у косметиці викликають алергію