Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овнам сьогодні не слід ні на хвилину втрачати контроль над ситуацією, що склалася на місці своєї роботи. Якщо ви допустите недбалість, цим той час скористається ваш заповзятливий колега, який не відрізняється ні порядністю, ні хорошим вихованням.

Тельці сьогодні продемонструють твердість свого характеру. Ви скажете категоричне «ні» всім своїм пристрастям і шкідливим більше ніколи не згадаєте про те, що довгий час було невід’ємною частиною вашого існування.

Близнюкам сьогодні належить вступити в конфлікт із власною совістю. Спочатку ви спробуєте піти їй наперекір, вирішуючи складні професійні питання, але досить швидко зрозумієте, що тягнути настільки тяжкий моральний вантаж вам не під силу.

Раки сьогодні відмовляться слідувати порадам медичного спеціаліста. Ви не захочете брати до уваги той факт, що легкий недуга, з яким ви планували впоратися без усяких зусиль, є причиною кілька днів провести на лікарняному.

Левам у цей день слід всіляко уникати самотності. Дивні думки, які виникнуть у вас в відсутність підходящого співрозмовника, можуть стати причиною нервових розладів або свідомо помилкових висновків.

Діви протягом цього дня будуть неодноразово повертатися в своє недавнє минуле. У процесі самоаналізу ви намагаєтеся відшукати причини, з вини яких ваш яскравий любовний роман завершився настільки сумно.

Терезам сьогодні випаде шанс помітно зміцнити ситуацію в сфері своїх фінансів. Після того, як ви одержите несподівану пропозицію про співпрацю, не поспішайте відповідати відмовою (перш проаналізуйте все, що принесе вам ця робота).

Скорпіони 10 грудня 2017 будуть ретельно контролювати всі пересування своєї другої половинки. Не виключено, що, піддавшись чергового нападу ревнощів, ви потай від коханої людини придбаєте GPRS-маяк або інший пристрій для стеження.

Стрільці сьогодні допустять серйозний промах у своїй роботі. У прагненні якомога швидше усунути цю помилку ви відмовитеся від вечірнього відпочинку в колі членів сім’ї та повернетеся зі служби значно пізніше звичайного терміну.

Козерогам сьогодні не слід забувати про правила поведінки, прийнятих у цивілізованому суспільстві. Неоперативне обслуговування – це не привід влаштовувати публічний скандал і опускатися до словесних образ на адресу нерозторопного персоналу.

Водолії 10 грудня будуть далеко не самими приємними співрозмовниками. Ще рано-вранці ви з головою поринете в особисті проблеми і переживання, а тому всі спроби оточуючих встановити з вами контакт будете відповідати мовчанням або лаконічним відмовою.

Риби в цей день задумаються про пошуки нового хобі. Щоб монотонні зимові вечори не спровокували у вас напади меланхолії, ви будете старанно вивчати всі сфери діяльності, здатні стати для вас джерелом приємних емоцій.