Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

В цей день Овни багато дивляться крізь призму своїх особистих настроїв і бажань, тоді як ситуація пропонує формалізовані рішення: рівність прав або чітку ієрархію. Можливий хвилюючий момент в історії шлюбу, творчого або ділового тандему. Стабілізуючу роль у стосунках зіграє договір або дане раніше чесне слово. У спірному випадку краще вдатися до допомоги закону, експертизи або третього незацікавленого особи, так як ваш власний погляд на справу може бути необ'єктивним.

Тельцям краще виключити самодіяльність. В крайньому випадку, може принести користь продуманий експеримент із заздалегідь підготовленою базою. Головна подія цього дня може виявитися несподіваним та довгоочікуваним одночасно. Можливо, вирішиться питання, важливе для вашої роботи або здоров'я.Імідж і образ дій вам сьогодні багато в чому продиктує навколишнє середовище. Порив, що виник під впливом загальної атмосфери, буде погашений прагненням до безконфліктності, балансу, стабільності і безпеки.

Близнюкам день обіцяє піднесений настрій, вдалий збіг подій, приємний сюрприз. Можна продовжити період волі, отримати моральну чи юридичну допомогу, побачити віддачу від спільного творчого проекту. Можливе возз'єднання з однодумцями, подолання проблем в любовному союзі, дружбі, шлюбі. Якщо конкретні зрушення відсутні, вас надихне загальна позитивна атмосфера ціє доби: ви можете отримати ознака скорого звільнення, натяк на майбутню стабільність і популярність.

Ракам зірки обіцяють вдале вирішення проблем. Досягти мети допоможе несподіваний поворот подій. Може раптово змінити гнів на милість роботодавець або близька людина. Можливо, вирішиться питання з кар'єрою, бізнесом, шлюбом, житлом. Передбачати і частково спланувати потрібний ефект допоможуть досвід і професіоналізм. Незважаючи на удачу, сьогодні багатьом Ракам далеко до «олімпійського спокою»: перехід від деструктивних емоцій до позитивних відмінно мотивує, але може піддати стресу нервову систему.

Сьогодні Леви впевнено користуються плодами своєї праці, природним везінням або несподіваною удачею. Не виключено, що всі ці фактори будуть діяти одночасно, посилюючи ваші можливості. Хороший момент для відновлення справедливості, ефектного завершення тривалого проекту, реанімації важливих відносин, набуття законної підтримки. На тлі успіхів, не варто внутрішньо розслаблятися і вважати назавжди вирішеними всі проблеми: минулі заслуги не гарантують автоматичного вирішення нинішніх завдань.

Для Дів ця доба може виявитися пов'язана з приємним хвилюванням. Сміливі і кмітливі Діви, не упустили момент і скористалися шансом на успіх. Інертні і боязкі Діви обов'язково знайдуть несподіваний вихід з важкої ситуації, але за це доведеться дякувати не собі, а щасливому випадку чи надійній групі підтримки. Можливо оригінальне рішення фінансового питання, примирення після сварки, врегулювання ділових або матеріальних інтересів, отримання компенсації чи морального задоволення.

Терезам не варто турбуватися про результат гри або протистояння. Незважаючи на непередбачуваний настрій другій стороні можливі сюрпризи в її поведінці, загальний хід подій багато в чому визначений заздалегідь. В вашу користь виявиться цілий комплекс обставин, серед яких не останнє місце буде займати ваша природна привабливість, відточений імідж, професіоналізм або дипломатичність. Також, сьогодні має велику силу офіційний договір, ваші права будуть надійно захищені законом або контрактом.

Успіхи Скорпіонів сьогодні залежать від вміння підлаштуватися до людей і обставин. Енергійні, заповзятливі, дисципліновані Скорпіони пожнуть плоди своєї ретельності і винахідливості. Якщо напередодні ви забарилися, то можете виявити, що вирішальний момент упущений, але ще можна поправити справу, проявивши дружелюбність, ввічливість і готовність до відступлення.

Цей день додасть Стрільцям впевненості і дозволить відчувати себе так само добре, як в «старі добрі часи». Це вдалий момент для демонстрації ваших здібностей і авторитету в групі, ви можете стати прикладом для дітей, учнів, молодших товаришів. Черговий успіх у любові, спорті, бізнесі, творчості не станет для вас несподіванкою. Можлива гордість за успіх спільного проекту. Не виключено, що під впливом сьогоднішніх подій ви на час забудете про свої нові інтереси і запити.

Козерогам день дає можливість закріпити успіх і виправити помилки. Можлива ситуація «перездачі іспиту» в якій-не будь важливій для вас сфері. Якщо цілі і засоби обрані правильно. Підсумком дня стане приємне почуття задоволення від виконаної роботи. Це підходящий момент для останнього етапу в ланцюзі довгих подій, наприклад, в області перетворення вашого будинку чи бізнесу. Не варто афішувати свої досягнення, краще, якщо про них поки буде знати лише вузьке коло експертів або близьких людей.

Світовідчуттю Водоліїв в цій добі додадуть романтики, гармонії, свободи і других позитивних моментів. Атмосфера дня може мати на вас оздоровлюючий вплив. Обстановка дозволяє звести до мінімуму спілкування з переважними фігурами і чужими за духом особистостями, приділити увагу приємним людям, надихаючим місцям і заняттям. Можна реанімувати взаємні любовні та дружні почуття, зміцнити віру чи переконання, вірно побачити віддалену перспективу.

Сьогодні Риби можуть побачити в несподіваному позитивному світлі те, що звикли сприймати у негативному ключі. Можливо, вам нарешті відкриється сенс ваших випробувань, або ви в повному обсязі побачите результат своїх праць. Не виключено, що життя приготувала вам винагороду або компенсацію. Нетривіальна ситуація або незвичайний стан духу можуть підштовхнути до спонтанної оригінальної купівлі. Придбання буде особливо вдалим, якщо ви давно зрозуміли його необхідність, але зволікали із здійсненням плану.