Цими вихідними, 30 вересня та 1 жовтня, у Рівному вже вдруге відбувся фестиваль “Бульбафест”. Сюди приїхали сировари з Львівщини, винороби із Закарпаття і пасічники з Волині. А ще для гостей свята виступали відомі українські гурти “Лісапетний батальйон” та “Фіолет”. Про це повідомляє кореспондент Рівне 1.

Фестиваль розпочався із “безпрограшної лотереї”. Тоді відбувся розіграш картоплі та інших овочів, подарунків від партнерів свята. Зокрема, рівняни могли виграти гуску, курку та справжнього баранчика. Всі вилучені за це кошти спрямували на лікування діток в Благодійну організацію «Скарбниця Надії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівняни просять облаштувати доріжку, що з’єднує вулиці Гайдамацька та Гагаріна

Рівняни також на “Бульбафесті” куштували шашлик, ковбаски та овочі-гриль. А разом з «Лісапетним батальйоном» підспівували хіти «Кума» та «Лісапєд».

pic Ще під час заходу присутні мали змогу насолодитися піснями у виконанні народного аматорського хору сільськогосподарського приватного підприємства «Розвазьке». На «Бульбафесті» теж відбулася  презентація вишиванок від Зої Романової.

pic Рівняни також танцювали зумбу, співали в караоке і грали в спортивні ігри.

Крім того, усі могли послухати виступ переможця конкурсу “Ми талановиті" – В’ячеслава Бондара. А на завершення фестивалю для рівнян грав відому «Укротеку» один з найкращих МС Західної України – Gonibez.

pic



pic



pic



pic Фото із спільноти Всеукраїнський фестиваль -ярмарок "Бульба-фест" у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv