То чого чекати рівнянам сьогодні?

Овен: Сьогодні на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Намагайся мати респектабельний вигляд і дотримуватися правил ділового етикету. У другій половині дня ти можеш допустити помилку з вини техніки. Не варто панікувати, звернися відразу ж по допомогу до професіонала. Увечері тобі не варто сідати за кермо, краще скористайся громадським транспортом.

Телець Тобі потрібно більше часу приділяти догляду за своєю зовнішністю і підбору правильного макіяжу. Сьогодні ти здивуєш керівництво новими ідеями. Намагайся відразу приступити до рішучих дій, не відкладаючи нічого на потім. У другій половині дня тобі доведеться допомогти колезі виправити помилку. Плани на вечір можуть змінитися, тому не давай ніяких обіцянок.

Близнюки У першій половині дня стережись незнайомих предметів і несправної техніки. Сьогодні підвищений ризик травматизму і небезпеки. У другій половині дня тобі доведеться переробити виконану роботу на вимогу керівника. Не вступай у суперечку, веди себе стримано і спокійно. Увечері краще залишитися вдома і послухати музику або почитати захоплюючу книгу.

Рак Твоє бажання все ідеалізувати може призвести до складнощів. Не варто довіряти обіцянкам партнерів, покладайся тільки на факти і статистику. У другій половині дня твої дії можуть викликати суперечку між колегами. Залиш виниклу ситуацію на волю випадку. Підтримка керівника зміцнить твій авторитет у колективі.

Лев Цей день ефективний для відправки інформації та рекламної діяльності. Тобі варто навчитися витримці і терпінню, покладаючись на свій досвід. У другій половині дня ти зможеш впоратися з виниклими проблемами у стосунках із новими партнерами. Проявивши м'якість і ввічливість, ти отримаєш відмінний результат. Ввечері будь уважніше в місцях масового скупчення людей, не забувай особисті речі.

Діва Сьогодні ти будеш в центрі уваги чоловіків. Твій шарм і чарівність може викликати заздрісні почуття з боку жіночої статі. Використовуй вдалий момент для розмови з керівником про своє підвищення. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від конкурентів. Роби так, як тобі більш вигідно, тоді ти досягнеш успіху.

Терези Сьогодні ти зможеш завершити давно розпочаті дії. Здобувши перемогу, рухайся швидше, щоб випередити конкурентів. У другій половині дня ти отримаєш підтримку з боку авторитетної особи. Тобі варто зайнятися освоєнням додаткових професійних навичок. Застосування нововведень в роботі принесе позитивний результат.

Скорпіон Цей день ефективний для впровадження нових технологій у робочий процес. Збільшивши свою продуктивність, ти отримаєш великий прибуток. У другій половині дня намагайся відразу відмовляти людям, які тобі неприємні. Інтуїтивне чуття підкаже правильне рішення. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із людиною з минулого.

Стрілець Сьогодні тобі варто докласти більше зусиль, ніж зазвичай. Керівництво може провести позапланову перевірку. Розберися з усіма документами і заверши розпочаті дії. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про партнерів. Не поспішай приймати кардинальне рішення, порадься з колегами.

Козеріг У першій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Не варто сумніватися і витрачати час на роздуми. Усвідомивши всі привілеї та додаткову вигоду, сміливо можеш приймати позитивне рішення. У другій половині дня будь уважніше в спілкуванні з новими людьми. У твоєму оточенні з'явиться шпигун.

Водолій Сьогодні тобі доведеться боротися з несправедливістю і відстоювати свою правоту. Об'єднавши зусилля з однодумцями, ти зможеш легко подолати проблемну ситуацію. У другій половині дня уникай пліткарів і участі в інтригах. Ставши мимовільним свідком неприємної ситуації, тобі варто приховати інформацію від оточуючих. Увечері постарайся знайти час, щоб відвідати родичів.

Риби Твій настрій постійно змінюватиметься. Вчися боротися з меланхолією і млявістю, включайся в активний робочий процес. У другій половині дня твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Не варто роздувати скандал і марно витрачати час. Тобі потрібно зібратися і сконцентрувати всі сили на досягненні поставленої мети.