Гороскоп на неділю, 24 вересня, для усіх знаків зодіаку:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні Овни схильні емоційно реагувати на нюанси. Може турбувати питання самопочуття або безпеки. Не виключені моменти іпохондрії, особливо на тлі реальних симптомів нездужань. Ймовірна сугестивність, подвійність відчуттів, тяга до рефлексії, потреба поділитися наболілим. Зацікавленість може зробити з вас «детектива», змусити глибше дослідити хвилююче питання. Цільове спілкування, пошуки, тренування, складна ручна робота ефективніша в першій половині дня.

Тельцям зірки не радять ділитися з малознайомими людьми і випадковими співрозмовниками, але рекомендують не відмовлятися від діалогу з близьким людиною, довіреною особою, постійним партнером. Будь-який діалог, домовленість, консультація виявляться продуктивніше в першій половині дня. Батькам-Тельцям не завадить прислухатися до слів дітей: можливо, дитина проговориться про щось важливе, або наведе на цікаву думку.

Близнюкам варто бути уважнішими до нюансів свого самопочуття, особливо, якщо є реальна причина для занепокоєння. Не варто забувати, що на фізичні відчуття сьогодні сильно впливають настрій і загальна психологічна атмосфера. День може піти на виконання необхідних дрібних справ: лікувальних заходів, прибирання. Відповідний момент для санації приміщень, дрібного домашнього ремонту. Може знадобитися сімейна рада, прояснення фактів. Трудомістких занять краще уникати, або зайнятися ними з ранку.

Для Раків день рівний, але жодною мірою не нудний. Вашою поведінкою може керувати цікавість, чуттєвість, ностальгія, дослідницький інтерес, бажання випробувати тонкі відчуття. Не виключено занурення у віртуальний світ: книги, листування, музика, відеоряди, комп'ютерні ігри. Цільові поїздки, важливі акції, предметне спілкування не варто відкладати на пізній вечір.

Для Левів визначальним фактором може стати емоційний фон. Не виключені небажані почуття і асоціації, справжню природу яких вам не перешкодить для себе виявити. Причиною підозр, сумнівів і прихованої невпевненості можуть стати неперевірені відомості, сліди упущень і прорахунків. Пошук достовірної інформації виявиться ефективніше на початку дня. Також, у цю добу на вас впливає домашня обстановка і атмосфера, можливі господарські витрати, може назріти потреба у збиранні або дрібному ремонті.

Сьогодні Діви налаштовані на інформаційний та емоційний взаємообмін з оточенням. Використовувати комунікаційні навички, демонструвати красномовство і інші таланти краще на початку дня. Після полудня зросте значення невербального контакту і «спорідненості душ». Замість можливості знайти співрозмовника і виговоритися, стане важливіше можливість бути зрозумілим без слів. Добре вести записи, наприклад, подорожній щоденник, особистий блог, а також робити фото, замальовки, нотатки на пам'ять.

Терези можуть зіткнутися із залежністю від поточного матеріального становища або будь-яких фінансових нюансів. Може стати критичним наявність або відсутність банківської карти, платіжних реквізитів, доступу до джерела коштів. Добувати важливі відомості, здійснювати необхідні переклади і покупки краще в першій половині дня. Якщо немає термінових клопоту, варто дати відпочинок розуму і тілу. В якості компенсації, можна побути на самоті, зайнятися медитацією.

Скорпіон має право провести цей день у згоді з власним настроєм, самопочуттям, звичками. Обстановка дозволяє орієнтуватися на відчуття, гастрономічні і чуттєві потреби. Не варто придушувати в собі схильність до малювання, музики, епістолярного жанру. Контакти, роздуми, підрахунки, а також поїздки і переговори різного роду будуть результативніше на початку дня. Увечері можна цілком покластися на інтуїцію, не поспішати з вибором, отримати задоволення від наявності альтернатив.. .

Від Стрільців може вимагатися непрямий контроль за справами або самопочуттям, особливо вранці. Зірки радять обмежити зовнішні контакти, використовувати захищені канали зв'язку. Є сенс дублювати важливі листи і дані, якщо ви не впевнені в правильності вибору і надійності ситуації. У другій половині дня не завадить чергове профілактичне перезавантаження. Можна використовувати цей час для розслаблення, медитацій, перегляду фільмів, прослуховування музики.

У Козерогів у цей день достатньо їжі для роздумів, фантазій, асоціацій. Не виключено, що ви будете аж до вечора занурені в дослідження важливої теми. Отримана інформація або результат здійсненої дії, безумовно, будуть заслуговувати уваги. Можливо, вам вдасться розгадати загадку, пролити світло на корені тієї чи іншої інтриги, закрити чергову сторінку минулого або прохилити завісу майбутнього. Зірки радять впевненіше робити ставку на інтуїцію, сьогодні вона вас навряд чи підведе.

Сьогодні Водолії залежні від власного настрою і самопочуття, а також від настроїв і звичок інших людей. Це не найкращий момент для важливих ініціатив, зовнішньої активності, але може бути насиченою внутрішнє життя. Бажано знайти причини душевного дискомфорту. Тривожні моменти зірки радять промовляти, загадковим фактами шукати пояснення. Дослідження і контакти будуть успішнішними на початку дня, зате відбиток викликаних ними емоційних переживань може залишатися яскравим аж до ночі.

Рибам сьогодні буде важко протистояти спокусі поринути у віртуальний світ мрії або мистецтва, в медитативний або молитовний стан. Поки інші думають про насущне, ви роздумуєте про вічне, і можливо, саме це дає вам перевагу. Зірки радять з толком використовувати природне уяву, схильність до рефлексії і абстрактного мислення. День дозволяє не тільки віддаватися нестримним фантазіям або приємним спогадам, але і оцінювати ймовірні варіанти сценаріїв майбутнього.