Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овнам не варто планувати на уїк-енд трудомісткі справи і виснажливі розваги, так як можлива тісний зв'язок емоційного фону і самопочуття. Не виключена залежність від обставин: швидше за все, вам доведеться взяти до уваги не тільки свої інтереси. Навіть в нескладних поточних справах може знадобитися помічник, посередник. Чутливість змусить шукати співрозмовника. День підходить для дрібних турбот, помірних фізичних навантажень, може посилити інтерес до теми штрафів, податків.

Тельцям доведеться протягом усього уїк-енду орієнтуватися на психологічну атмосферу, настрій близьких людей. Зірки підказують, що це не дуже складне завдання: вам буде неважко вгадати загальні тенденції, зрозуміти чужий настрій і адаптуватися до ситуації. День створює умови для взаємовигідного співробітництва, гармонії у відносинах. До близького оточення варто поставитися більш уважно й делікатно: вислухати прохання або «сповідь», піти на поступку, надати підтримку.

Близнюкам зірки радять орієнтуватися на домашню обстановку і самопочуття. Вихідні не розташовують до буйних веселощів і ризикованих авантюр, але повне неробство здатне спровокувати зневіру. У центр уваги можуть потрапити побутові клопоти, лікувальні процедури, дії з надання допомоги, здійснення догляду. Може вимагати уваги утримання домашніх вихованців, рутинне ведення бізнесу. Не варто нехтувати дрібницями, в тому числі, нюансами душевної, фізичної, побутової гігієни.

Раків чекає зовні спокійний і передбачуваний день. Основні події можуть розгортатися на підмостках» внутрішньої сцени або в рамках приватного життя: на власній території, в особистій переписці. Велику роль відіграє інтуїція, рівень чуттєвості, наявність фантазії. Можливо підвищена увага до нюансів романтичних і інтимних стосунків. Може посилитися інтерес до технічного, інтелектуального або художнього хобі, що приносить моральне задоволення або додатковий дохід.

У Левів сьогодні може зрости інтерес до цікавих контактів і перспективних проектів, але загальна обстановка уїк-енду змусить почекати з масштабними акціями. На перший план може вийти ділова або виробнича рутина. Плануючи заходи, доведеться враховувати домашню обстановку, фінансові, технічні та територіальні можливості. Основною сферою інтересів може стати здоров'я, бізнес, нерухомість. Бажана скрупульозна турбота про безпеку, яку не слід нехтувати і в дрібницях.

Діви можуть планувати візити, поїздки, пошуки, навчання. Це вдалий момент для листування, знайомства, обміну послугами. Може зрости потреба у взаємодії з близьким оточенням. Стиль дій підкаже обстановка або інтуїція. Важливий правильний настрій, так як ця доба може підвищити критичність сприйняття, і притупити пильність. Переважно приватні форми спілкування. Частина проблем буде знято завдяки вашому красномовству або чарівності. Зробити таємне явним допоможе спостережливість.

Для Терезів буде природним прагнення звернути на себе увагу. Можливо, ви захочете нагадати іншим про свої заслуги чи статус. Але життя нагадає, що зараз ваші можливості обмежені, змусить звузити кут огляду або знизити рівень претензій. Реалізація ваших бажань може зажадати скритності, таємності. Можливо, вдасться вирішити низку питань, використовуючи посередників, резерви, запасні шляхи. Є вірогідність корисних дрібних придбань, але також і витрат на необхідні послуги.

Цей день загострить природню проникливість Скорпіонів, допоможе інтуїтивно обходити пастки, захищати чи приховувати свої інтереси. Завдяки спостережливості, вам буде неважко розпізнати чужі мотиви. У той же час, ваша внутрішня «служба безпеки» буде впевнено пропускати вплив позитивного характеру. День сприятливий для зав'язування і розвитку знайомств, які можуть бути корисні вам відразу в декількох відносинах. Обмін інформацією або послугами може зіграти роль в недалекому майбутньому.

Стрільцям не варто планувати на вихідні відкриту ініціативу, участь у масштабних розвагах і акціях. Краще тримати під контролем ключові сфери, бути в курсі актуальних справ. Небажані довірливість, пасивність, сподівання на диво. Фоном дня може стати таємне занепокоєння про поточні процеси, особливо, якщо вони пов'язані з особистою відповідальністю або важливими відносинами, впливають на кар'єру або здоров'я. Рівень тривожності зніме обізнаність, наявність помічників, резервів, корисних навичок.

Козероги сьогодні схильні думати про майбутнє, а часом і просто мріяти про нього. Щоб не формувати негативних або надто райдужних сценаріїв, треба менше фантазувати і рефлексувати, більше аналізувати і діяти: шукати потрібну інформацію, поповнювати скарбничку знань і спостережень, відновлювати або формувати корисні зв'язки. Може представити інтерес листування з віддаленими кореспондентами, глибоке вивчення окремих аспектів науково-виробничих, фінансових, податкових, медичних тем.

Водоліям не варто ігнорувати тривожні факти, підозрілі збіги і тривожні передчуття. Підказки розуму сьогодні безцінні, але і чуття має значення: поєднання інтуції і логіки допоможе вам побачити ситуацію з різних сторін і вчасно вжити попереджувальні заходи. Акцент краще зробити на дрібницях: блокувавши непотрібні тенденції в самому початку, ви убезпечите себе від небажаних масштабних інцидентів згодом. Заслуговують особливої уваги такі сфери, як кар'єра, фінанси та здоров'я.

Риби сьогодні можуть повністю довіряти інтуїції, в тому числі, у зв'язку з поведінкою інших людей. Багато Риби будуть схильні спиратися на віру, і вже в другу чергу на факти, що не скасує точності їх висновків. Чуття допоможе робити правильний вибір в області контактів, навчання, подорожей, бізнесу, шлюбу і романтичних відносин, звертати увагу на цікаві кандидатури і відсівати непотрібні. Стимулювати спілкування і дію можуть особисті симпатії, ділові інтереси, мрії про краще майбутнє.