Гороскоп для усіх знаків зодіаку на п'ятницю, 1 вересня:

Овнам зірки диктують робочий настрій, радять орієнтуватися на борг, професійні і соціальні норми. День значущий, якщо ви керівник, або займаєте ключову посаду в ієрархії. На ваші плечі може лягти батьківська або педагогічна відповідальність. Багато чого буде залежати від настрою начальства. Можливо, від вас будуть чекати більшого, ніж те, на що ви здатні в даний момент. Не варто прагнути до нових подвигів і підвищеним навантаженням, краще обмежитися виконанням рутинних обов'язків.

Для Тельців день сприятливий. Практичність і інтуїція дозволять добре орієнтуватися в незнайомому середовищі, на чужій території. Будуть задоволені найнагальніші потреби. Можна не боятися грубого порушення прав, категоричної відмови. У той же час, не варто вимагати від долі миттєвого виконання бажань, просити про додаткові благах і послугах, завищувати запити. У деяких справах не завадить терпіння. Знання потребують додаткового міцному засвоєнні, а новини в осмисленні або перевірці.

Близнюкам варто досконально розібратися в темі, піддати ретельній перевірці відомості. Зараз краще проявити додаткову дієвість, трохи перестаратися зі страхувальними і захисними заходами, ніж залишити без уваги животрепетне питання. Для вирішення завдання може знадобитися тимчасове відступ назад. Якщо ви налаштовані по-бойовому, при зіткненні з труднощами не виключено авантюрний настрій. Недовірливі і не впевнені в собі Близнюки можуть перебільшувати значимість дрібниць.

Ракам варто врахувати, що сьогодні легко ростуть амбіції, в пріоритеті можуть виявитися інтереси інших людей. Партнер може стати більш щедрим, якщо розташований до вас, і більш вимогливим, якщо захищає свої інтереси у вашому союзі. Може залишити сильне враження контакт з впливовою особою, перебування в людному місці. Не варто поспішати з підписанням договору, особливо, якщо він пов'язаний з місцем проживання, навчанням, престижними послугами, статусом: можливий неправильний фінансовий або моральний вибір.

Леви можуть зайнятися оптимізацією робочого місця, вдосконаленням корисних практичних навичок, реорганізацією навчального циклу або лікувально-профілактичних заходів. Традиційні рутинні клопоти можуть отримати додатковий стимул, супроводжуватися душевним підйомом. З'являється можливість повернутися назад, щось доробити або виправити власними руками. Не варто поспішати з твердженням фінансової сторони планів: ціна послуг, матеріалів, лікарських препаратів, важливих дрібниць ще може змінитися.

Для Дів на першому плані може виявитися батьківський борг, вдосконалення значущого проекту, участь у заході. Рутинні клопоти вдасться поєднувати з творчістю. Можливий надихаючий момент в процесі відпочинку: життя може примусити до додаткових витрат або неординарних заходів, зате вам не доведеться нарікати на нудьгу і одноманітність. Варто знизити інтенсивність контактів, утриматися від обіцянок, заяв і важливих зустрічей, поки не проведені додаткові дослідження і не підтверджені факти.

Терезам може знадобитися застосування особистого авторитету, стане в нагоді знання своїх прав. Важливий момент, якщо ви виконуєте функції вчителя, батька, опікуна, неформального лідера, вирішуєте питання житла. Події можуть розгорнутися в сім'ї або професійному середовищі. Вплив буде пов'язано з відповідальністю та здатністю реалістично дивитися на речі. Відмова нести тягар обов'язків може привести до ослаблення ваших позицій, можливо тиск з боку батьків або програш сильнішому конкурентові.

Обстановка цієї доби резонує з особистими уподобаннями Скорпіонів, підживлює бажання і надії. Натхненна подія або тенденція можливі у близької вам середовищі, а також у тій сфері, до якої постійно зростає ваш інтерес. Ви можете виявити, що раніше пропустили цікавий момент, і отримати шанс повторно скористатися ним в своїх цілях. День посилює увагу до політики, ідеології, до технічної або організаційної стороні подорожі, бізнесу, рекламної діяльності, навчального процесу.

Стрільці зможуть керувати подіями, лише маючи офіційні повноваження. Їх може дати посада, становище в професійному середовищі. Якщо необхідних прав немає, краще не боротися з долею, виявити дисциплінованість і витримку. На одне з перших місць можуть потрапити матеріальні теми: заробіток, цільове фінансування. В підлеглому положенні, можлива залежність від рішень і настроїв конкретної особи: начальника, вчителя, лікаря. Потрібний вам людина може бути відсутнім, мовчати, бути у від'їзді.

Козерогам зірки радять контролювати свою поведінку: пам'ятати про почуття міри, уникати зайвої спонтанності і потурання поганим звичкам. День вимагає контролю над особистими реакціями. Бурю емоцій може викликати навіть дрібна подія, якщо ви сприймаєте його особисто. Не виключено, що це підштовхне до радикального способу думок або стилю поведінки, змусить повернутися до невирішених болючого питання. Може доставити проблеми любовна адикція, ревнощі, тривога про дітей, надмірна захопленість.

Увагу Водоліїв може аж до ночі залучати таємна сторона цікавить питання, «виворіт» подій. Силу впливу, близьку до магічної, може отримати те, що вам незрозуміло і непідвладне. Можливо, ви зрозумієте, що не все знаєте про важливому для вас людині, спільноті, сфері діяльності. День схиляє розглядати будь-які нюанси без прикрас, часом згущувати фарби. Якщо планується далеку подорож або інше велике захід, корисно задуматися про його темної межі, прихованих небезпек.

Сьогодні Риб багато надихає, і одночасно лякає. Майбутнє може виявитися в тісній залежності від минулого, наприклад, від не виконаних до кінця обов'язків. Важливий діалог рекомендується на час перервати, щоб дати собі і другій стороні час для завершення потрібних дій. Корисно стежити за подіями в світі, в професійному середовищі або неформальному співтоваристві: можливо, ви отримаєте підказку, як краще діяти у критичній ситуації, і зможете розв'язати ще один з вузлів своєї долі.