Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам зірки підказують, що сьогодні суть криється в деталях. Вмістом дня може стати розбір якого-не будь заплутаного сюжету з довгою історією, наприклад, службової інтриги, бюрократичного питання. Можлива повторне відрядження, може знадобитися візит в сервіс або до лікаря, пошук або переоформлення довідки, звіту, іншого документа, корекція підрахунків, з'ясування відносин з персоналом, підлеглими, колегами, родичами, сусідами. Не виключені плітки і чутки в робочому колективі.

Тельцям день дасть підказки, які буде нескладно помітити. Незважаючи на ймовірну плутанину і недомовленість, інтуїція допоможе вам відокремити інформаційні зерна від плевел. Не варто закривати очі на неприємні подробиці. Можливо, вам стануть ясніше справжні мотиви чужого вчинку, або ви більш об'єктивно оцініть свою недавню поведінку. Цікаві додаткові факти для роздумів може дати поїздка, листування, розмова з дитиною, колегою, членом сім'ї, об'єктом симпатій.

Близнюків сьогодні може чекати розмова з домочадцями, або іншим близьким оточенням, наприклад, сусідами, товаришами по службі. Якщо цього мало, доведеться проявити вимогливість і глибше вивчити цікавить питання: він може виявитися життєво важливою і безпосередньо зачіпати інтереси. Актуальна побутова, житлова, медична тематика. Варто відкласти остаточне рішення, пов'язане з кар'єрою, місцем проживання, за освітою: ситуація вимагає чергової корекції планів, ретельної ліквідації «сліпих плям».

Ракам варто зайнятися уточненням відомостей, правкою текстів, баз даних або списку контактів. Не варто поспішати з відправкою листа, візитом. Можливі непорозуміння в поїздках, при спробі отримати довідку. Не виключено загадкове звістка від старого знайомого. Наслідком плутанини може стати сумнів, іпохондрія, оману. Корисна частка скепсису щодо фактів, пов'язаних з лікуванням або вибором режиму зайнятості: вона допоможе не стати жертвою чужих ілюзій або обману, не повторити свій же промах.

Левам корисно навести порядок у документах, у тому числі фінансових. Не варто відкладати роботу з платіжними архівами, кредитною історією. Ретельна інспекція бюджету і готівки може вам виправити невеликі упущення, знайти кошти на поточні потреби або на приємні дрібниці, знайти пропажу. Щодо великих витрат зараз доречніше стриманість, так як великі витрати і стратегічні вкладення навряд чи будуть вдалими. Велика ймовірність марно витратити гроші на неякісний товар або послугу.

Дівам варто бути критичним по відношенню до інших, але перш за все, до себе. Необхідний тверезий погляд на домашню та професійну ситуацію. Важливо розуміти, які з ваших бажань здійсненні, а на які все ще накладено заборону. Схильність до самозаспокоєння, небажання дивитися в очі правді і приймати неприємні факти можуть призвести до спотворення уявлень про світ, нерозуміння чужих мотивів і власних потреб, необ'єктивної оцінки своїх переваг та недоліків, обов'язків та можливостей.

Терезам зірки радять тимчасово піти в тінь, зайнятися відокремленій роботою або справами, що потребують таємниці. Результатом може стати прояснення прихованих деталей, подробиць минулого. День підходить для кабінетної та архівної роботи, лікувальних процедур, приватних зустрічей і контактів. Бажано підтримувати зв'язок з вузьким колом знайомих, не посвящати в свої маршрути, розрахунки та роздуми сторонніх людей. Не варто відкладати назрілу консультацію з фахівцем у якій-не будь області, наприклад, з лікарем.

Скорпіонів чекає додаткова їжа для роздумів, виходить з офіційних або неформальних джерел. Можливо, вас чекає зустріч з колишнім соратником, повторний візит в установу, відновлення листування. В отриманій інформації можуть бути як приємні, так і обмежують нюанси. До останніх варто поставитися серйозніше: саме вони допоможуть вам зорієнтуватися у ситуації на поточний момент і на близьке майбутнє, скоригувати плани, уточнити список контактів або напрямок інтересів.

Стрільцям не варто поспішати з остаточним рішенням з приводу посади, побуту, лікування, а також будь-яких питань, пов'язаних з виконанням зобов'язань, взяттям матеріальної, професійної або моральної відповідальності за виконуване справу або за інших людей. Темою дня може стати корекція плану, уточнення діагнозу, підведення підсумків. Актуальні співбесіди, наради, консультації та інші контакти, які мають повторний або попередній характер, дозволяють уточнити і з'ясувати ключові пункти.

Козерогам варто попрацювати з інформацією, у першу чергу, з метою відсіювання помилкових і сумнівних відомостей. Сьогодні добре шукати додаткові факти, інструкції і рекомендації з хвилюючою темою, заповнювати старі прогалини в знаннях, займатися самоосвітою і порівняльним аналізом. Особливий інтерес можуть представити наукові, медичні, професійні, соціально-політичні нюанси. Відповідний момент для відновлення видалених контактів, зв'язків з представниками міжнародних організацій.

Водоліям зірки радять зосередитися на дрібницях, так як саме вони сьогодні грають головну роль. Також, це день пошуку прихованих критичних помилок в загальній системі, наприклад, у лікувальній схемі, програмному забезпеченні. Варто досконально розібратися в причинах помилок і невдач, навіть якщо їх небагато: розуміння картини «зсередини» допоможе зберегти результати, підвищити професіоналізм та обізнаність, не повторювати прикрих промахів в майбутньому. Можливо, виявляться справжні мотиви чужого поведінки.

Риби можуть отримати пряме або завуальоване запрошення до діалогу. Рекомендуються лише попередні домовленості. Зірки попереджають про можливі підступні ситуації, ймовірною двоїстості або недостатньої чесності чужої позиції, радять не поспішати з висновками про мотиви співрозмовника, консультанта, партнера. Те, що сьогодні звучить як комплімент, завтра може виявитися явній або прихованій критикою, заманлива пропозиція може бути чревате знайомої пасткою або черговим порочним колом.