Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

КОЗЕРІГ

Починання або ідеї останнього часу можуть принести швидкий і вагомий результат. У сфері професійної діяльності покладайтеся на інтуїцію - зустрічі та ділові переговори можуть виявитися вдалими і принести прибуток. Не дозволяйте помисливості або уразливості ускладнити ваші стосунки з близькою людиною.

ВОДОЛІЙ

Важкий і небезпечний день, несприятливий для активної діяльності. Слідкуйте за здоров'ям - ймовірно погіршення стану. Обмежте контакти, зніміть зустрічі або прийом гостей. Можливо негативний вплив з боку або погану звістку.

РИБИ

День, сприятливий для планування діяльності та оцінки власного становища. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Якщо не втратите рішучості і блеснете відмінною діловою хваткою — досягнете відмінних результатів у ділової та особистому житті. Другу половину дня повністю присвятіть профілактичних і оздоровчих процедур. У дітей і літніх людей велика ймовірність інфекційних захворювань. Займіться зміцненням свого здоров'я.

ОВЕН

Перша половина дня вдала для придбань, великих капіталовкладень і покупок. Вірогідні довгоочікувана звістка або зустріч з партнером, які стануть завершенням ваших цілеспрямованих прагнень. У другій половині дня виключіть комерційні угоди — несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. У стосунках з коханою людиною краще стримувати свої емоції ймовірність великого скандалу надзвичайно висока.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий день для тих, хто самостійно осмислює і тільки потім реалізував план дій. Вірогідні фінансова удача або благополучне завершення розпочатої справи. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями та обговорити свої сумніви. Зірки попереджають, що це може створити проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий день для звернення до начальства або у вищестоящі організації. Якщо у вас призначена ділова зустріч, бажано здійснити її в першій половині дня, так як у другій, можливо, негативні тенденції дня завадять зробити задумане. Хороший день для покупок. Якщо ці покупки будуть великими, вони виявляться вдалими. Не слід приймати спонтанних рішень. Всі проблеми вирішаться, якщо ви виявите обачність.

РАК

Сьогодні очікується приплив нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення. Ваші пропозиції знайдуть підтримку у керівництва. Ймовірно благополучне завершення розпочатої справи. Багато можуть відчувати тривогу за майбутнє, не довіряючи удачі та перемог і віддаючи перевагу золоту середину.

ЛЕВ

День вдалий для накопичення грошей, для продовження раніше розпочатих справ і досягнення поставлених цілей. Не відволікайтеся на сторонні проблеми. Пусте спілкування з приятелями або безцільне проведення часу можуть згубно позначитися на ваших фінансових справах. У першій половині дня не виключено довгоочікувана звістка або зустріч з партнером, яка стане завершенням ваших цілеспрямованих прагнень. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень.

ДІВА

Починання або ідеї останнього часу можуть принести швидкий і вагомий результат. Можливо довгоочікувана звістка або зустріч з партнером, яка стане завершенням ваших цілеспрямованих прагнень. День вдалий для придбань, великих капіталовкладень і покупок. У стосунках з коханою людиною краще стримувати свої емоції. Ймовірність великого скандалу надзвичайно висока.

ВАГИ

Сприятливий день для досягнення успіху в різних ділових операціях. Не слід відмовлятися від вигідної ділової пропозиції, міняти місце роботи або сферу діяльності. У другій половині дня не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів. Зверніть увагу на прикмети. Доля може послати застереження.

СКОРПІОН

Небезпечний день, пов'язаний з травмами, аваріями, непогожими випадками, хворобами. Будьте обережні, у цей період можливі нервові зриви. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв і сигарет, нервових і фізичних перевантажень. Небажані сексуальні контакти.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ймовірні фінансова невдача або серйозні труднощі у сфері професійної діяльності. Не виключено, що доведеться відкоригувати довгострокові плани або взяти на себе додаткові обов'язки. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу.