Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овни сьогодні залежні від людей, обставин, самопочуття, набору цілей і завдань. Можлива залежність від стану доріг і каналів зв'язку, наявності інструментів, техніки, помічників. Краще пристосуватися до ситуації, ніж намагатися взяти її під свій контроль. Є небезпека хаосу, цейтноту, сварок, поломок, лікарських невдач, дрібних травм. Звести проблему до мінімуму допоможе правильний план або інструкція, компетентність персоналу, відсутність критичних помилок. Небажано залишати справи незавершеними.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Тельцям зірки радять ефективніше використовувати першу половину дня. Комунікації, поїздки, інформаційні пошуки, торговельні та платіжні процедури, навчальні і обмінні заходи рекомендується перенести на ранок. У цей час ваші аргументи будуть мати найбільшу вагу, багато проблем вдасться залагодити шляхом переговорів. Це більш вдалий період для взаємодії з дітьми, особливо, якщо потрібно навчання, пояснення, навіювання. Поточні справи краще довести до кінця, а від ініціатив з нуля відмовитися.

Для Близнюків день загрожує нервозністю. Можливо, належить захистити інтереси сім'ї, вирішити питання з житлом, територією, бізнесом. Є ймовірність службового авралу, побутових проблем, сварок з близькими, інших деструктивних ситуацій. Якщо слова не мали ефекту, може бути застосований силовий маневр. Можливо загострення болю, тривожних станів, психосоматичних порушень у зв'язку з перевитратою сил, особливо, якщо намагатися терміново надолужити згаяне і діяти відразу у двох напрямках.

Ракам не варто запускати критичні ситуації, особливо, пов'язані з домашніми справами, технікою і самопочуттям. Проблема, не вирішена вчасно, незабаром може перейти в іншу фазу і торкнутися вас сильніше, ніж вам хотілося б. Протягом доби не виключені періоди коливань, пошуку альтернативного шляху. Бажано відмовитися від освоєння нового фронту робіт, незнайомих і складних маршрутів, активної участі у чужих справах. Будь-які комунікації і переміщення обіцяють більше ефекту в першій половині дня.

Левам краще діяти за обставинами і відмовитися від будь-яких починань. Події дня можуть перевірити вас на діловитість, гнучкість, вміння користуватися запасними варіантами. Також, не виключена перевірка на передбачливість, акуратність: якщо раніше ви допускали недбалість або прощали її іншим, можуть виявитися її прикрі наслідки. Невідкладні поточні справи, включаючи платежі, рекомендується перенести на ранок, в цьому випадку, у вас буде більше часу на потрібні маневри і ліквідацію проблем.

Дівам важливо втриматися на зайнятої позиції, не зіпсувати хороший результат недоречною витівкою в самому кінці. Тактика, розпочата в особистих інтересах, сьогодні може ввійти в суперечність із загальною стратегією. Зростає ймовірність посваритися з потрібними людьми, перекреслити частину власної роботи, обнулити плід колективних зусиль. Бажано контролювати самопочуття і звички. Небезпечно піддаватися хвилинним імпульсам: рішення, прийняті таким чином, виявляться необачними або запізнілими.

Терезам не варто ігнорувати тривожні сигнали, залишати без уваги красномовні деталі, так як ситуація не прощає безпечності. У проблемах бажано розібратися досконально, проявивши уїдливість, вимогливість, майстерність, ювелірну точність. Це дозволить вам зупинити деструктивний процес або приховати те, що при менш обережному поводженні може виплисти на поверхню і зіграти не на вашу користь. Заслуговують особливої уваги питання, пов'язані зі здоров'ям, з побутової і технічної стороною справ.

Скорпіони можуть зіткнутися із завданням, не терпить зволікань, не сумісної з недбалістю, повільністю, легковажністю, виходом за рамки. День може бути пов'язаний з перевіркою, розробкою, налагодженням, критичним переходом. Може знадобитися напрацьоване практична майстерність, оперативна компетентна допомога. Не завадить знання інструкцій, уміння поводитися з інструментами, ліками, деталями, схемами, комплектуючими. Не виключені конфлікти. Переговори, наради ефективніше на початку дня.

Стрільцям зірки радять аж до ночі дотримуватися обережності, контролювати свої імпульси, стежити за маневрами противника. Діючи у зв'язці з ким-не будь, бажано постійно узгоджувати дії, щоб уникнути непорозумінь. Не варто порушувати правила і субординацію, ухилятися від виконання обов'язку, перевищувати межі своїх повноважень, включатися в нові проекти, піддаватися на провокації. Якщо сили нерівні, краще перечекати бурю: не виключено, що вже завтра ситуація стане більш доброзичливою.

Для Козерогів найбільш комфортна перша частина дня. У другій половині доби позначаться недоліки, можуть почастішати непорозуміння, можливі затримки з наданням допомоги. На перебіг і результат подій може вплинути стан здоров'я, набір знань і умінь, оснащеність необхідними дрібницями. Рекомендуються акуратність і обачність на чужій території, краще не конфліктувати з правилами і з представниками закону. В дорозі бажано мати детальну карту місцевості та якісні засоби навігації.

Водоліям зірки радять утриматися від подальшої ініціативи, поки не проведені перевірки і не виправлені помилки. День вимагає скрупульозності, критичного погляду на стан справ. У разі поломок і збоїв, не варто ризикувати, поки не проведені всі необхідні операції по відновленню нормальних параметрів роботи і зміцненню захистів. Може знадобитися прискіпливий аналіз даних, чистка, реструктуризація, вибракування. Якщо турбує здоров'я, краще присвятити день лікування і профілактики хвороб.

Рибам аж до ночі належить хвилювання, напруга. Можливо обґрунтоване невдоволення чужою поведінкою, але корисно звернути увагу і на свої промахи. Будь-які суперечності краще вирішувати в першій половині дня, в цей час найбільш ефективні зустрічі, поїздки, пошуки, переговори. Не варто педалювати емоційну складову: результатом нестриманість може стати поломка, непотрібна метушня, стрес, розрив перспективних відносин. Можливо, варто розлучитися з тими, з ким не вдалося знайти спільну мову.