Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 16 травня.

Овен

У Овнів можливий момент прийняття рішення. Багатьох Овнів почнуть сильніше цікавити питання, пов'язані з віддачею від роду занять, проекту, професії, посади, прибутком від бізнесу.

Телець

Тельці отримують нову інформацію, право голосу у важливих питаннях, стимул для комунікабельності, підприємливості, інтелектуальної роботи. Можна повернутися до перерваним занять, пов'язаними з навчанням, контактами, роз'їздами.

Близнюки

Близнюків ситуації дня змусять мислити конкретніше і практичніше. Якщо у вас в розробці довгостроковий план, доведеться щільніше зайнятися його матеріальною базою. Не виключено, що вам доведеться покинути хорошу компанію, в якій ви чудово проводили час, або скоротити кількість контактів з друзями.

Рак

Новини цього дня Раків порадують, так як дозволять сподіватися на оплату виконаної роботи, віддачу від ділового або творчого проекту, а також спростять захисту своїх матеріальних інтересів у непростому затяжному спорі.

Лев

Львів чекає зміщення акцентів у матеріальній сфері. Можуть прийти новини, пов'язані з бізнесом, особливо у сфері фінансів, торгівлі, обслуговування, посередництва. Темою дня може стати питання заробітку, платоспроможності, оплати праці підлеглих.

Діва

Дівам зірки допомагають закрити напружену сторінку особистої біографії, повну хвилювань і непередбачуваних подій, і відкривають перспективи, пов'язані з більш стабільним існуванням.

Терези

Терезам зірки радять стежити за змінами в матеріальній та житлової сфері. Не виключено, що чергова хвиля новин дозволить вам поставити крапку в обридлому питанні, перекласти частину проблем на чужі плечі і зайнятися більш цікавими, з вашої точки зору, речами.

Скорпіон

Скорпіонам, особливо прагнуть до співпраці і потребують допомоги, зірки радять налаштуватися на діалог, бути готовими до швидкого якісного зворотного зв'язку.

Стрілець

Стрільцям доведеться детальніше вникнути у фінансові, господарські, медичні питання. У зоні уваги можуть виявитися нюанси, пов'язані з матеріальною базою, повсякденною діяльністю, формуванням найманого штату, оплатою послуг, створенням резервів, корисними придбаннями, здоров'ям, уточненням дієти.

Козеріг

Козерогам день подарує корисні ідеї. Пережитий криза виявиться на краще, так як наштовхне на цікаві висновки. Людина, яким ви цікавитеся, може дати вам знати про себе, або запропонувати більш відповідний спосіб зв'язку.

Водолій

У Водоліїв може з'явитися привід для більш тісного контакту з домашнім оточенням, членами сім'ї, батьками, а також з іншими представниками близького кола, наприклад, виконавцями робіт, посередниками і помічниками в нагальних справах.

Риби

Риби можуть повернутися до старого маршруту, звичного способу зв'язку або пересування. Може відкритися канал корисних відомостей або допомоги у нагальних практичних питаннях.