Що віщують зорі усім знакам зодіаку на день сьогоднішній:

Для Овнів на одному з перших місць сьогодні кар'єра, або досягнення значущої мети. Боротьба за «місце під сонцем» не буде легкою, особливо, якщо у вас глобальні запити, ви не схильні вдаватися і мають намір йти до кінця. Не виключено чергове зіткнення планів і амбіцій. Позитивна сторона дня – можливість отримати матеріальну віддачу від посади або професійної діяльності. Відносини з начальством будуть більш рівними, якщо ви не претендуєте на крісло шефа і розділяєте його переконання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тельці можуть звернути на себе увагу, підживити самолюбство і амбіції. День дозволяє подолати моральний бар'єр або опір середовища, повірити в свої сили. Успішні будь-які заходи, у яких ви граєте головну роль: ваша впевненість буде говорити сама за себе. Однак день підходить скоріше для підготовчих заходів. Вирішальний крок краще відкласти на пару днів, якщо він вимагає подання заявки, оформлення паперів, усного виступи, відповіді на питання, пов'язаний з початком роз'їздів або навчального циклу.

Близнюків чекає пауза в справах або зміна вектора уваги. Можлива невелика переоцінка цінностей. Все більш важливу роль починає грати економічна сторона планів. Краще не афішувати платіжні операції і персональні джерела доходу. Бажано почекати з переїздом, важливими покупками, переходом до іншої системи роботи, дієти, грошових розрахунків. Задуми, пов'язані з отриманням кредиту, прав власності на житло, землю, рухоме майно корисно розглянути через призму податкового тягаря.

Ракам варто уникати конфліктів з сильними світу цього, або робити це лише у разі гострої необхідності. Не варто боротися з об'єктивними обставинами, йти проти впливової групи або оголошувати війну противнику іншій «ваговій категорії». В особистих стосунках краще уникати демонстративних образ, завищених претензій, сцен ревнощів. Небезпечно піддаватися на провокації. У будь-якій спірній ситуації в запасі залишається альтернативний шлях, що дозволяє відстояти матеріальний або інший особистий інтерес.

Левам варто проявити наполегливість, послідовність, далекоглядність, практичність. В першу чергу, зірки радять продемонструвати ці якості керівників, главам сімейств, власникам житла або бізнесу. Чим важче і відповідальніше завдання, тим важливіше в останній момент не втекти з тонучого корабля. Приклавши зусилля, цілком можливо виправити курс, залатати текти, зберегти команду, зберегти цінності. Не варто нехтувати здоров'ям, самопочуття може безпосередньо впливати на результат.

Дівам зірки радять покластися на удачу і не відступати при вигляді перешкод. Сьогоднішні події можуть відкрити шляхи та двері, допомогти переходу, трансформації. Можливий творчий криза, складний момент у сердечних справах або в фінансовій сфері, хвилювання у зв'язку з дітьми. Виконання бажань дістанеться дорогою ціною, але, безсумнівно, буде і компенсація. Є шанс на перемогу в змаганні, відновлення справедливості, задоволення запитів. Не варто скидати з рахунків моральне задоволення.

Терезів ситуації дня можуть змусити до категоричності. Якщо не допомогли дипломатичні заходи, доведеться застосовувати «важку артилерію». На щастя, боротьба розгорнеться в психологічному, побутовому або правовому полі, не переходячи на рівень нанесення фізичної шкоди. Можливо, вам доведеться задіяти своїх покровителів, підтвердити свій авторитет, відвоювати територію або право на що-не будь. Деяким Терезам доведеться піти проти волі батьків, впливової персони в колективі або в близькому оточенні.

Скорпіонам зірки рекомендують уникати включення в чужу боротьбу, ухилитися від демонстративного переходу на ту чи іншу сторону. Протягом дня ви можете стати свідком заворушень, конфліктів, масових виступів, однак вам не обов'язково ставати їх безпосереднім учасником. Варто уникати зайвої політизації і підтримувати відносини, які вигідні особисто для вас і партнера. Якщо в суперечку втягнуто близька людина, то краще забути про розбіжності і залишатися цілком на його (її) стороні.

У Стрільців на одному з головних місць може виявитися тема ресурсів, резервів, довгострокових вкладень, поповнення бюджету. День додає подіям масштаб, може підняти планку запитів, збільшити оборот. Список актуальних тем може очолити цільове фінансування, розподіл та освоєння коштів, розділ майна, акціонування, оподаткування, реструктуризація боргів. Важливий момент можливий у бізнесменів, керівників проектів. Типовим Стрільцям краще впливати на події побічно, ніж напряму.

Для Козерогів день потенційно конфліктний. Вільно або мимоволі, ви здатні спровокувати загострення ситуації самі, наприклад, заявивши про свої права, або висловивши «наболіле». Якщо ви налаштовані войовничо, варто розраховувати свої сили, хвиля удару може виявитися дуже потужною. Невпевненим і ослабленим Козерогам краще піти від боротьби: можливий удар по здоров'ю або самолюбству. Безпечніше усунутися від вирішення глобальних проблем, не сперечатися з начальством, зайнятися приватною діяльністю.

Водоліям зірки радять не витрачати енергію, а примножувати її. Для здоров'я фізичного і душевного сьогодні шкідливі експерименти і надмірності. Роль спостерігача більш безпечна, ніж роль активного учасника подій. Може знадобитися свідоме усамітнення, відхід від контактів. Про злободенні події краще дізнаватися через Інтернет та інші засоби масової інформації. Не варто брати на себе чужі зобов'язання і захоплюватися благодійністю, якщо у вас немає достатніх резервів для відновлення.

Для Риб день вдалий, якщо залишатися в розумних межах власного світу. Сьогодні можлива помірна матеріальна вигода, прибуток від приватної практики або індивідуального бізнесу. Будуть вдалими невеликі корисні придбання. Не варто ризикувати, займатися великими капіталовкладеннями, вступати в співтовариства і коаліції, брати участь в апаратних іграх. Бажано утриматися від благодійних та інших пожертвувань, вирішення питання про податок спадщині, кредит, компенсації, спільному бюджеті.