Гороскоп на сьогодні 20 квітня 2017 для всіх знаків Зодіаку.

Цей день буде вкрай небагатий на яскраві або пам’ятні події. Сьогодні встановиться не самий серйозний емоційний настрій, який мало посприяє професійним успіхам, зате вельми позитивно позначиться на особистій сфері.

Овен:

Всі ініціативи Овнів у цей день зіткнуться з могутнім протистоянням з боку оточуючих. Навіть не намагайтеся когось переконувати у своїй правоті! Краще відкладіть свою задумку на більш пізній термін, а поки займіться її опрацюванням деталей і нюансів.

Тілець:

За зовнішнім спокоєм Тельців в цей день буде прихована ціла буря емоцій. Вас почнуть дратувати і незрозумілі жести колег, і дивні звички начальника, але ви зумієте стриматися від їдких зауважень і уїдливої критики.

Близнюки:

Близнюкам сьогодні слід навести порядок у своїх ділових контактах. Поки ви не визначитеся, з ким конкретно з цих людей хочете вступити в довгострокове партнерство, давати надію кожному з них щонайменше нечесно.

Рак:

Раки сьогодні будуть дуже витривалі та працездатні. Лише зрідка відволікаючись на відпочинок і перекус, ви ликвидируете завал, що утворився у ваших службових справах, і без зволікань приступите до нових проектів.

Лев:

Леви сьогодні практично повністю втратять впевненість у власних силах. Поки ви не проженіть геть ці песимістичні настрої, вам не вдасться наблизити кар’єрний успіх і справити належне враження на потенційних бізнес-партнерів.

Діва:

Дівам сьогодні слід утриматися від проведення омолоджуючих процедур і від інших спроб приховати власний вік. Ці зусилля як мінімум будуть мати нульовий результат, а як максимум — викличуть глузливі посмішки оточуючих.

Ваги:

Терезам доведеться наполегливо боротися за свої права у спілкуванні з далекими родичами. Після того, як ці люди дізнаються, що мають можливість «урвати» жирний шматок від раптово відкрилася спадщини, вони забудуть, що спорідненість — це взаємна любов і повага.

Скорпіон:

Скорпіонам буде не зайвим в цей день пройти повне обстеження у медичних фахівців. Нездужання, яке ви відчуваєте вже кілька днів, може бути спровоковано не звичайною втомою від роботи, а дуже серйозним недугою.

Стрілець:

Стрільцям сьогодні стануть відомі багато власні недоліки. Про це вам розповість хтось з близьких друзів у процесі емоційного монологу (ваша поведінка його остаточно розсердить і він втратить здатність висловлюватися тактовно).

Козеріг:

Козерогам доведеться звалити на свої плечі тягар чужих справ і обов’язків. Під час хвороби когось із ваших колег серед інших товаришів по службі не знайдеться бажаючих взяти на себе цю відповідальність.

Водолій:

Водоліїв найбільше в цей день буде турбувати стан здоров’я старшого родича. Щоб успішно ліквідувати цю проблему, ви прийміть рішення витратити гроші, відкладені на «чорний день», на лікування близької людини в престижній клініці.

Риби:

Риби проведуть цей день в стан крайньої емоційної нестабільності. Різкі коливання вашого настрою від позначки «все просто супер» до значення «гірше нікуди» доставлять багато тривог не тільки вам, але і вашому близькому оточенню.