Зірки впевнені, що в свято 8 березня вам варто відправитися на пошуки пригод - одній або разом з чоловіком. Чим більше ви зробите в перший тиждень весни, тим веселіше у вас пройдуть останні місяці.

Стихія Вогню

Овен

Свята пройдуть романтично. Ваша чарівність зросте до таких меж, що пускати в хід інші ваші переваги - наполегливість і завзяття - буде навіть необов'язково. Хоча ініціатива вітається. Будь-яке нововведення, винахідливі пози або сексапільний наряд, коханий сприйме на ура! А ось вимагати від нього у відповідь подвигів не варто. Застосуйте хитрість. Про те, який подарунок хочеться отримати до жіночого дня, не заявляйте прямо. Краще попросіть його друзів дати йому невелику підказку.

Лев

Нерозсудливість - не найхарактерніша левова риса, але зараз прагнення до необдуманих вчинків у вас загострилося. І це може призвести до неприємних наслідків. Так чи інакше, нових романтичних захоплень і еротичних пригод вам все одно не уникнути, тому намагайтеся не втрачати голову і не приймати поспішних рішень. Контрацепція - найкращий друг закоханої жінки, зарозумілість і самовпевненість - її головний ворог. Святкова активність чоловіків носить тимчасовий характер, постарайтеся за цей час не наробити непоправних помилок.

Стрілець

Будьте обережніші з електроприладами - не в кожному секс-шопі продають ліцензовані фалоімітатори. Ризик отримати травму в ліжку, напевно, не такий високий, як на міській трасі, але обережність ніде не зашкодить. У той же час до свята зірки обіцяють перспективи в особистих відносинах. А це означає, що і в сексі можна буде експериментувати. Чи буде це пошук нового партнера або нових ерогенних зон у старого - вирішувати вам.

Стихія Води

Рак

Раків чекають неймовірні відкриття в інтимній сфері. Чи будуть це сюрпризи з боку коханого, чи знайомство зі своїми досі прихованими талантами, поки невідомо. Однак можна стверджувати, що зміни будуть приємними. Тому все, що вам необхідно зробити, це розслабитися і отримувати задоволення!

Скорпіон

Сексу вам хочеться все рідше і, судячи з усього, це помітно не тільки вам. Турбуватися немає сенсу: істерика - не ваш стиль. Займіться здоров'ям. Зима була довгою, авітаміноз ніхто не відміняв, а наполеглива праця і подолання усякого роду перешкод, які ви так любите, можуть вимотати навіть найенергійнішу панночку. Зверніть увагу на харчування, намагайтеся висипатися, побалуйте себе косметичними процедурами. Частіше милуйтесь собою в дзеркалі - хороше самопочуття і грайливий настрій не змусять себе довго чекати.

Риби

Зміни - кращий запорука стабільності. Щоб переконатися, що у вас велике сексуальне майбутнє, починайте змінюватися. У всьому. Звикли до довгої прелюдії - починайте без неї, обожнюєте мінімалізм і стрінги - купуйте мереживні вінтажні панталони і пояс для панчіх, любите молоденьких - переключайтеся на дорослих і солідних. У свята вирушайте на пошуки пригод - одна або разом з чоловіком. Чим більше ви зробіте в перший тиждень весни, тим веселіше у вас пройдуть останні місяці.

Стихія Землі

Телець

Можливі нові знайомства. Але вашу увагу скоріше буде віддано комусь із старих приятелів, до якого ви раптово відчуєте потяг, а може, і пристрасть. Спробуйте подолати свою зодіакальну консервативність - у свята собі можна дозволити пустувати. Невільним представницям знаку можна порадити звернути розбуджену навесні сексуальну енергію на благо. Флірт на стороні приведе вас в тонус, від якого ваш партнер буде тільки в захваті.

Козеріг

Що таке не щастить і як з ним боротися? Справжня Козеріжка знає, що добиватися досконалості треба наполегливою роботою. Секс - не виняток. Не дуже турбуйтеся, якщо партнер необґрунтовано холодний або несподівано різкий і грубий. Розслаблююча ванна, масаж, добірка еротичного кіно розтоплять будь-які льоди і підточать тверді камені. Грати в кішки-мишки, інтригувати його або намагатися жартувати на грані - не варто. Привітна посмішка і ніжний погляд - найкращий спосіб зняти напругу і забезпечити святковий настрій.

Діва

Коханий намагається бути оригінальним, а ви все ніяк не визначиться, як на це реагувати. Сміливіше! Несподіваний поцілунок відірвав вас від в'язання? Закиньте рукоділля подалі і займіть руки чимось менш трудомістким і більш приємним. У тих, хто коханим обзавестися ще не встиг, такий шанс незабаром з'явиться. Спочатку це може вам здатися просто хвилинною пристрастю, разовим захопленням. Але робити висновки про це краще через деякий час. У жіночий день самотність вам не загрожує.

Стихія Повітря

Близнюки

Ніякого Інтернету! Тільки особисті побачення. Навіть стара водолазка і ношені джинси призведуть на протилежну стать більш глибоке враження, ніж найпікантніше кокетство в Мережі. Тим більше, що зірки свідчать про те, що все це досить скоро вам доведеться зняти. У ліжку рекомендується залишатися боязкою і недосвідченою панночкою. Це зараз більш вдала для вас роль, ніж роль жінки-вамп.

Ваги

Саме час для творчості. Звичні рухи і улюблені пози набридли не тільки вам, але і партнеру. Зірки радять відправитися в спільну подорож або знайти нове спільне хобі. Навіть проста прогулянка по весняних бульварах зробить свою справу. Вас можуть надихнути його боязкі спроби перенести вас через калюжу, а він буде розчулюватися вашим переживанням про нові чоботи. До того ж свіже повітря завжди добре позначається на підвищенні апетиту. У тому числі і сексуального.

Водолій

Не шукайте щастя на стороні. Перевірений партнер, дорогий чоловік, давній коханий, загалом, той, кого ви давно знаєте, і той, хто добре знайомий з вашими сексуальними вподобаннями, зараз принесе вам більше задоволення, ніж будь-який новий знайомий. Навіть якщо вам здається, що такого фатального ви ніколи не зустрічали і навряд чи коли-небудь зустрінете. Необов'язково оновлювати інтимну стрижку або купувати костюм медсестри. Щоб воскресити колишні почуття, зараз вам досить просто відвернутися від суєти.

Джерело: ТСН