У березні 2017 року зірки пророкують кардинальні зміни в житті багатьох знаків Зодіаку. Це стосується як особистому житті, так і політичної. Крім того, багатьох чекають проблеми матеріального, професійного і юридичного характеру, від поїздок і відряджень краще утриматися.

Овен (з 21 березня по 20 квітня)

Овен в березні буде досить впертим, що допоможе йому прийти до перемоги в різних сферах життя. У любові будуть невеликі колотнечі. Фінансів буде вистачати на все, що ви вирішите купити. Для зміцнення здоров'я Овна гороскоп на березень 2017 року радить менше сидіти за комп'ютером, а більше гуляти на свіжому повітрі.

Телець (з 21 квітня по 20 травня)

Тельці, від вас все чекають справжніх вчинків, а не порожніх слів. Ви можете зустріти близьку по духу людину, а так само підписати вигідні контракти на весь рік. З любов'ю будьте обережні, а так само не обманюйте і не змінюйте того, хто вас щиро любить. Якщо Телець в березні буде раціональний і розумний у всьому, то його здоров'я можна сміливо назвати богатирським.

Близнюки (з 21 травня по 21 червня)

Близнюкам в березні необхідно частіше відпочивати, інакше вони попадуть в лікарню і підірвуть здоров'я. Фінансове становище вище середнього, тому можете дозволити собі дорогі покупки. Любовний роман здасться вам настільки прекрасним, що в 2017 році ви вирішите офіційно оформити стосунки з обранцем. У Близнюків можливі невеликі проблеми з серцем, тому фізичні навантаження потрібно знизити до мінімуму.

Рак (з 22 червня по 22 липня)

Ракам в березні варто трепетно ​​приховувати від оточуючих людей свої справжні почуття. До вашої думки стануть прислухатися все - від колег до просто знайомих. Також слід бути гранично обережним на дорозі і в побуті, так як цей місяць для нього травмонебезпечний.

Лев (з 23 липня по 23 серпня)

У Льва в березні настане прекрасний і ясний період, особливо, якщо питання стосується роботи, грошей і любові. Гороскоп на березень 2017 року радить вам збирати нову інформацію, яка дозволить просунутися вперед по кар'єрних сходах. Для того, щоб у Лева не з'явилися неприємності в плані здоров'я, йому потрібно пити вітаміни, гуляти перед сном і не переохолоджуватися.

Діва (з 24 серпня по 23 вересня)

Діва в березні зустріне свою другу половинку і буде справді щаслива. Давній квартирне питання нарешті успішно вирішиться в 2017 році. Також вам варто приділити увагу нервовій системі, яка останнім часом реально "розхиталася" від хвилювання і перевантажень.

Ваги (з 24 вересня по 23 жовтня)

Терезам не варто згадувати минуле в березні. Інакше вони втратять найголовніше в теперішньому часі. Шансів на успіх буде багато, тому гороскоп рекомендує бути уважним і точним в 2017 році. Вам не варто лікуватися самостійно, а краще при перших симптомах хвороби звернутися до лікаря-фахівця. Плавання і фітнес допоможуть зберегти і зміцнити здоров'я.

Скорпіон (з 24 жовтня по 22 листопада)

Сімейний Скорпіон буде настільки задоволений відносинами з чоловіком, що вирішить влаштувати ще один "медовий місяць". Гороскоп на березень 2017 року радить зайнятися улагоджуванням фінансових проблем. Дальні поїздки краще відкласти на інший місяць. Для того, щоб Скорпіону В БЕРЕЗНІ НЕ підхопити запалення легенів, йому потрібно менше спілкуватися з тими, хто застуджений. Гартують водні процедури підуть вам на користь.

Стрілець (з 23 листопада по 21 грудня)

Якщо Стрільці в березні підуть на поводу у емоцій і пристрасних почуттів, то втратить багато - гроші, роботу і друзів. Гороскоп на березень 2017 року пророкує вам незабутню подорож і романтичну зустріч. Ранкова гімнастика, контрастний душ і полівітаміни - ось, що потрібно в березні стрімкого і невгамовному Стрільцю. Увечері приймайте розслаблюючу ванну з лавандою і більше думайте про хороше.

Козеріг (з 22 грудня по 20 січня)

Козерогові в березні необхідно знайти заняття до душі, а не гнатися за великими грошима. Якщо вам запропонують нову роботу або контракт, то уважно підписуйте документи. Можливі обмани, крадіжки і зради. Козерога в березні 2017 року може часто мучити безсоння, тому менше нервуйте, пийте чай з мелісою і додайте в свій раціон фруктові соки.

Водолій (з 21 січня по 20 лютого)

Водолія в березні зробить пропозицію руки і серця кохана людина. Навчіться зберігати таємниці, які довірили вам друзі або родичі. У 2017 році Водолій благополучно вирішить всі фінансові проблеми і вдало вкладе кошти під відсотки.

Риби (з 21 лютого по 20 березня)

Рибам в березні не варто робити рішучих дій, якщо справа стосується великих грошей. Гороскоп на березень 2017 року пророкує вам підвищення по службі і повагу з боку колег. Навіть начальство буде радитися з Рибами щодо подальшого просування фірми. Більше їжте фруктів, які багаті вітаміном С, щоб зміцнити імунну систему.

Джерело