Що віщують зорі рівнянам у цей день:

Овен Не виключено, що виникне гостра потреба у грошових засобах, вирішити цю проблему ви зможете, якщо підійдете до неї творчо. Не слід сьогодні присвячувати сторонніх у свої плани, не будьте надмірно балакучі, це може вам зашкодити. Навіть найбільш безневинні ваші слова можуть обрости плітками, а ті люди, яких ви вважали пристойними, можуть їх поширювати.

Телець В сьогоднішній день, знайдеться привід для з'ясування стосунків і взаємних докорів, будьте до цього готові. Покличте почуття гумору для вирішення конфлікту, головне не ставтеся надто серйозно до себе. Сьогодні всі будуть трохи напружені і запальні.

Близнюки Сьогодні ви здатні то і справа дратуватися по дрібницях. Саме по дрібницях — великі проблеми ви зумієте зустріти стоїчно. Що ж стосується невеликих накладок, то тут ви здатні дати волю почуттям. Так що краще зануритися у вирішення серйозних питань. Причому бажано тих, які йому під силу вирішити поодинці.

Рак Сьогодні ви будете домагатися свого самим рішучим чином, воліючи прямі шляхи обхідними. Ті плани, які виношували до цього дня, можуть реалізуватися з найкращими результатами. Втім, відбудеться це не саме по собі, а лише у разі, якщо ви самі виявите належну рішучість і відвагу. Зрештою, під лежачий камінь вода не тече, і це справедливо.

Лев В цей день вам обов'язково повинно пощастити, все буде складатися неймовірно сприятливим чином. Особливо сприятливо все буде складатися у сфері кохання й особистих відносин. Якщо сама доля представляє вам карт-бланш, для того щоб зробити давно задумане вами по відношенню до коханої людини, то таку можливість втрачати не варто.

Діва Основну увагу сьогодні потрібно приділити самодисципліни, щоб ваші інтереси просувалися без втрат та ускладнень. Не поспішайте розпоряджатися своїми фінансами під впливом раптового рішення. Труднощі, які сьогодні можуть виникнути, лише сигнал про більш серйозні проблеми, які вам доведеться вирішувати. Стежте, щоб ваші стосунки були в нормі, не йдіть на поводу тих, кому потрібен привід, щоб випустити пар. Але подивіться, чи немає зерна істини в тому, що вам намагаються повідомити.

Терези Якщо вам хочеться змінити своє життя, починати потрібно з малого. Великі ж надії занадто легко перетворюються в великі ілюзії. Уважно слухайте близьких, цікавтеся їхніми справами, бажаннями, думками, і нова ідея народжується сама собою. Треба лише довести задумане до кінця, а вашого запалу може не вистачити надовго.

Скорпіон Цей день буде сповнений несподіванок, тому постарайтеся в цій метушні не втратити голову. І, звичайно, не втратьте гроші. Не варто робити фінансові вкладення, незаплановані покупки і давати гроші в борг. Не варто нервувати і перевтомлюватися. Нервова система сьогодні дуже вразлива.

Стрілець Сьогодні ви будете мати неймовірним даром переконання, причиною чого стане ваша послідовність і логічність. Ви будете здатні крок за кроком переконати кого завгодно в чому завгодно, і навіть власне начальство — в тому, що вам необхідно підвищити зарплату. А ось у колі друзів ваше сьогоднішнє розсудливість може бути помилково названо занудством і стати мішенню для жартів.

Козеріг Цей день у вас буде підпорядкований чітким розпорядком, не припускаючи особливих потрясінь. Взагалі, цей день буде схожий на схему, старанно викреслену під лінійку: навряд чи якісь обставини завадять вашим намічених справ і планів. У той же час, нудним день теж не обіцяє.

Водолій Найкраще, що ви можете зробити сьогодні, це провести час зі своїми самими близькими і коханими людьми — батьками і дітьми. Зірки радять влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад, організувати невеличке свято, поїздку в планетарій або похід в кафе. Сьогодні ви будете налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми будуть збігатися, і у вас з'явиться відмінний шанс отримати справжню насолоду від суспільства один одного.

Риби Вам належить сьогодні вирішити дуже важливе завдання, від якої залежить результат роботи багатьох людей. Зірки радять уникати в цей день сильних фізичних навантажень, так як ви ризикуєте потягнути м'яз або отримати іншу неприємну травму. Протягом дня вам непереборно захочеться допомогти всім нужденним. У цей день ви можете займатися добрими вчинками, але при цьому не забувайте думати і про себе.