Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам варто тримати під контролем свою конфліктність, інакше можливе зіткнення з впливовою особою, групою або інстанцією. Сміливість і цілеспрямованість можуть змусити вас нестися вперед «на всіх парах», не вибираючи засобів. Зірки нагадують, що поспіх, самовпевненість, недбалість підуть на шкоду і якості виконуваної вами роботи, і стабільності відносин. Швидка реакція, креативність, рішучість стануть відмінним доповненням до вашим професійним якостям, але не повинні замінювати їх.

Тельцям зірки радять не покладатися сліпо на щасливий випадок, а поєднати віру в успіх з винахідливістю і передбачливістю. Сюрпризи цього дня краще зустріти у всеозброєнні. Непередбачені перешкоди, що вимагають нестандартного підходу, можуть зустрітися навіть на добре знайомому шляху. З іншого боку, можливі подарунки і знахідки там, де ви звикли до заборон і обмежень. Важливою умовою успіху буде оперативність. Якщо ви хоча б трохи забаритеся, унікальний шанс може бути упущений.

Близнюкам зірки радять не відступати перед труднощами і проявити максимум наполегливості. Поки щасливий випадок на вашій стороні, втрати будуть невеликими або зведуться до нуля. Фінансові, технічні, ділові ризики можуть не тільки виправдати себе, але і принести прибуток, перемогу, виграш. У сердечних справах, у творчій сфері і в спілкуванні з дітьми не виключено повторення знайомого критичного сценарію. Від того, як ви будете діяти, може залежати майбутнє проекту, ресурсів або відносин.

Сьогодні не всім Ракам вдасться відсидітися в тилу». День створює передумови для масштабного зіткнення інтересів, багатофакторного переплетення подій. Може бути дано імпульс чергової хвилі перетворень. Багато Раків буде залучено до події крім своєї волі. Навіть прагнучи до нейтралітету, ви можете бути втягнуто в справи партнера, сім'ї, колективу, ділову або ідейну конкуренцію, боротьбу за прогрес, виконання плану або звільнення від догм. У будь-якому спорі важливо мати сильну підтримку.

Левам варто орієнтуватися на самопочуття, а також на реальний рівень відповідальності або небезпеки. Обсяг роботи може збільшитися, причин для переживання може стати більше, але вкладати енергію без залишку варто лише в дійсно важливі завдання. Якщо ваші інтереси не страждають, не варто витрачати ресурси на «бурю в склянці води». У разі непередбаченої загрози, навпаки, краще сконцентрувати увагу на якнайшвидше усунення проблеми, навіть ціною відмови від улюблених занять або паузи у справах.

Діви можуть пережити серцевий, ділової або творча криза. Можливі перевантаження, викликані припливом натхнення, екстреним неординарним випадком, переживаннями за дітей. Підсумок заворушень буде позитивним: висока ймовірність виграшу, любовної удачі, творчого тріумфу, везіння в скрутній ситуації. Не виключено, що ваш успіх прийме матеріальну форму, прийшовши до вас у вигляді прибутку, великого авансу або солідного гонорару. Можливо несподіване погашення боргу або його вдала реструктуризація.

Терезам зірки застерігають від втрати рівноваги, радять уникати гнівливості і надмірностей. Навіть «позитивні» хвилювання сьогодні загрожують стресом. Негатив, що впав у підготовлений грунт, може вилитися в родинний чи інший скандал, ситуація може загостритися і не залишити вибору. Не варто забувати про дипломатії, ні здавати позиції без бою, поступатися добровільно права або територію: виявлена слабкість може призвести до узурпації вашої влади, до втрати авторитету, притулки або частини ресурсів.

Скорпіони можуть стати учасниками або свідками конфлікту у своєму безпосередньому оточенні. Не менш сильний інтерес можуть викликати драматичні події в робочому колективі, цікавить сегменті Світової павутини. Не виключено, що ваша участь виявиться активним і конкретним, ви терміново прийдете комусь на допомогу. Це не найкращий момент для планових дій, так як ситуація може бути непередбачуваною. Якщо ви не хочете пригод, вам краще свідомо залишатися в стороні від епіцентру подій.

Стрільці можуть забути про обережність і розсудливість під впливом азарту. Почавши з малого, сьогодні легко «увійти у смак». Не виключено, що у вашому розпорядженні опиняться не тільки особисті, але й спільні кошти. Чим вище ставки, тим цікавіше може бути гра. Покупки і вкладення пов'язані з ризиком, проте багатьом Стрільцям буде супроводжувати удача. Найбільший успіх обіцяють продумані дії. Успіх бажано чимось закріпити, інакше хороші результати можуть піти так само швидко, як і прийшли.

Для Козерогів день результативний, але енергозатратний. Зіграє роль захопленість, натхнення. Можливий момент хвилювання, стресу. Це день активності і ломки стереотипів. Вдалий момент для кульмінації зусиль, подолання перешкод, вирішення життєво важливого питання. Сили і час краще присвятити однієї супер-важливої задачі. Рутина та пасивний образ життя можуть спровокувати сплеск негативних емоцій. Особистий криза цілком може стати позитивним, якщо правильно обрані засоби для досягнення мети.

Для Водоліїв важливіше зовнішніх подій можуть виявитися внутрішні переживання. Можливо, ви на щось зважитеся, справите переоцінку цінностей. Не виключено перетворення, осяяння, стан катарсису. Не рекомендуються творчі починання. Можна використовувати цей день для емоційного і духовного очищення, відродження, принесення жертви. Відповідний момент для прощання з непотрібним, від старих речей до помилкових надій. Може виявитися уразливим здоров'я, особливо небажані різні надмірності.

Рибам ці добу допоможуть інакше поглянути на майбутнє і частково змінити його сценарій. Це день парадоксів, погляд на деякі речі може змінитися з точністю до навпаки». У той же час, зірки не зобов'язують вас відчувати стрес: якщо ви не шукаєте пригод і не схильні до експериментів, ніщо не завадить вам вибрати безпечну зручну позицію. Найбільш напружений день чекає Риб, які беруть активну участь у житті групи, соціуму, або вирішальних якої-небудь життєво важливий, невідкладний комплексний питання.