Що віщують зорі рівнянам на сьогодні:

Овни аж до ночі залишаться на позитивній хвилі. В залежності від того, як пройшов день напередодні, сьогодні вдасться або дати сюжетом подальший хід, закріпити успіх і «зняти вершки», або надолужити згаяне. Прекрасний день для застосування та вдосконалення особистих талантів, участі у заходах, змаганнях. Зростає ймовірність виграти бій, отримати нагороду, визнання, статус лідера. Не варто проявляти надмірну незалежність: командні зусилля не перекреслять, а підкреслять ваші заслуги.

Більшості Тельців сьогодні не доведеться нудьгувати. Можливий надлишок надій і яскравих вражень. Статус або інші обмеження не завадять брати участь у спільних справах, вести себе вільно і розкуто. Це відповідний день для розширення займаної території, проведення сімейного або корпоративного свята, дитячого свята. Увага може бути повністю поглинена домашніми подіями. Вдалий збіг обставин допоможе зняти перешкоди на шляху до отримання, обміну або продажу нерухомості.

Близнюкам зірки радять не зупинятися на досягнутому і витягти з обставин максимум. Не варто обмежуватися вузькими рамками по хвилинних інтересів, краще спробувати поглянути на речі ширше, згадати про багатосторонності своїх інтересів. День допомагає розширенню кругозору, яке буде автоматично працювати на поповнення списку контактів і підвищення стелі можливостей. Краще не відмовлятися від шансів, що надаються подорожами, навчанням або самоосвітою, новими знайомствами.

Ракам варто заново збалансувати бюджет, ресурси, джерела доходу. Правильна розстановка пріоритетів допоможе робити великі покупки і вкладення без шкоди для добробуту. Приємним приводом для перегляду потреб може стати нова посада, або її перспектива. Якщо напередодні вами вже були зроблені вдалі придбання, ви можете увійти у смак» і продовжити витрачати гроші. Особливе значення можуть мати витрати на оновлення, лікування, облаштування будинку, потреби дітей, покриття заборгованостей.

Для Левів ця добу дуже вдала. Є всі умови для успішної самопрезентації і для правильного стратегічного позиціонування на майбутнє. Але навіть самим щасливим Левам обставини не дозволять випереджати події і грубо порушувати задані рамки. Доведеться рахуватися з думкою партнера, конкурента, інстанцій, з особливостями особистої репутації на даний момент, наявністю загальних правил або об'єктивних перешкод. Не останню роль відіграє закон рівноваги у відносинах, баланс прав і обов'язків.

У Діви є всі шанси провести день цікаво і з користю. Захопленість буде мати додатковий терапевтичний ефект, сприяючи мимовільного зцілення від недуг. Можна черпати натхнення в улюбленій роботі, хобі, спілкування з друзями, дітьми, неординарними особистостями, авторитетними особистостями. Вдалий момент для того, щоб подолати стереотипи, ширше поглянути на завдання, зробити крок до душевного чи духовного оновлення. Не варто боятися розширити область пошуку, набір інструментів, методів.

Терезам події дозволяють з новими силами повернутися до перерваного справі або напрямку, знову довести свою необхідність для групи. При наявності офіційного керівництва, саме вас однодумці можуть визнати неформальним лідером і безперечним авторитетом. Це хороший день для участі в масштабних починаннях, добре відправитися в гості, на прем'єру, на якусь подію, відвідати розважальний захід. Вдалий момент для розвитку значущих відносин, просування і реклами партнерського проекту.

Скорпіонам доведеться рахуватися з впливовими людьми і інстанціями, авторитетними установками. Визначальним може стати думка батьків, одного. Може знову виникнути необхідність у підтримці, протекції, розширенні повноважень. Амбітним Скорпіонам не варто витрачати час і сили на заздрість до чужих успіхів: зараз набагато ефективніше трамбувати свій власний шлях, що веде нагору. Щоб прискорити події, краще демонструвати не тільки старанність і моторність, але і креативні здібності.

Стрільцям день допоможе піднятися над обмеженнями, набрати висоту, або швидкість, перемогти популярний соціальний штамп або подолати власноруч створений бар'єр. Ситуація дозволяє закріпити успіх у будь-якій області, яку ви надаєте значення. Для цього не обов'язково боротися з обставинами - можна скористатися колишніми заслугами, по праву заробленим авторитетом. Все, що ви створили раніше, буде працювати на ваші цілі. При нестачі власних сил, буде нескладно знайти підтримку.

Козерогам день обіцяє удачу в ризикованій справі, виграш в черговому раунді боротьби, благополучний вихід із складного становища. Окупляться принесені жертви, виправдаються очікування та розрахунки. Може спрацювати оригінальний сценарій, новий підхід, незвичайний образ. Батькам-Козерогам вдасться впоратися із завданням виховання «складних» дітей, особливо підлітків. Найбільш мудрі і досвідчені Козероги зможуть виграти бій, не здійснюючи зайвих зусиль, свідомо дотримуючись позиції вичікування, спостереження, недіяння.

Водолії можуть розраховувати на успіх у переговорах, виступах. Можна успішно пройти співбесіду, кастинг. Відповідний момент для демонстрації серйозних намірів в особистих стосунках, аж до заручин, пропозиції руки і серця. Також, цей день сприятливий для об'єднання зусиль, формування команди. Не виключено, що ви поладите навіть з потенційними суперниками, так як у вас, по суті, багато спільного, а неминучі розбіжності і суперечки створюють платформу для здорової взаємовигідній конкуренції.

У Риб сьогодні може виявитися багато взаємопов'язаних клопоту. Можливо, доведеться займатися однією, але багаторівневим завданням. Якісно і в термін виконана робота буде сприяти кар'єрному росту та вирішення фінансових проблем. Правильно поєднувати творчі елементи з рутинними вам допоможе досвід, не завадять організованість та самодисципліна. Недосвідченим Рибам нагоді дружня підтримка, допомога колег, консультація спеціаліста. Варто проявити комплексний підхід до питання підтримки здоров'я.