Гороскоп на сьогодні 6 січня 2017 для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп Овен. У п'ятницю Овна може прийти в голову ідея, як самим радикальним чином змінити своє життя! Ці грандіозні плани можуть стосуватися кар'єри, особистому житті або інших сфер.

Гороскоп Телець. Можливі суперечки і сварки з ідейних міркувань. Земний знак з піною біля рота буде доводити свою правоту і обурюватися будь-яким спробам інакомислення. Правда є спосіб заспокоїти Тільця і перетворити його з розлюченого бика мирно пасеться теляти – зводити в кондитерську або в кав'ярню.

Гороскоп Близнюки. Близнюкам зірки радять провести цей день в суспільстві побратимів по вірі і розуму. Визначальну роль сьогодні відіграє ваша ідейна приналежність, саме в колі однодумців ви будете почувати себе найкращим чином.

Гороскоп Рак. У п'ятницю зірки радять Раку серйозніше ставитися до своїх снів! Вони обіцяють бути яскравими як ніколи, а межа між ними і реальністю – на подив хиткою.

Гороскоп Лев. Сентиментальний Лев – видовище рідкісне. Настільки, що за показ цілком можна і гроші брати. Вогненний знак в п'ятницю буде налаштований на ліричний лад і навіть проллє сльози над якою-небудь книгою або киномелодрамой.

Гороскоп Діва. Дівам день допомагає по-новому поглянути на сімейні, національні або інші колективні традиції, знайти або відтворити особисті точки дотику з ними. Якщо події не суперечать вашим глибинним переконанням, виховання і звичкам, ви зможете випробувати позитивне хвилювання, душевний підйом.

Гороскоп Ваги. У п'ятницю Ваги зможуть сповна насолодитися кожною хвилиною! Відвернувшись від справ, вони поринуть в «тут» і «зараз». В цей день Ваги не налаштовані поспішати – вони перебувають у гармонії зі світом і зможуть сповна відчути, що таке справжні почуття і справжнє життя.

Гороскоп Скорпіон. Просто дивно! Живете ви, нікого не чіпаєте, займаєтеся своїми справами і випадково з'ясовуєте, що, виявляється, про вас розповідають таке від чого очі буквально на лоб лізуть. І що може стати непоганим сценарієм для якого-небудь серіалу.

Гороскоп Стрілець. Для Стрільців день дуже сприятливий. В залежності від того, що для вас важливіше, ви можете знову переконатися у вірності обраного курсу внутрішньо, або переконати в своїй правоті оточуючих. Не виключено, що саме ви опинитеся в ролі визнаного експерта, керівника або консультанта.

Гороскоп Козеріг. У п'ятницю Козеріг здатний взятися за масу важливих і цікавих справ! Особливо його будуть залучати проекти, пов'язані з облаштуванням особистого простору: будинки, дачі, машини. У Козерога будуть буквально свербіти руки бажання що-небудь у них поміняти!

Гороскоп Водолій. Можливі сварки з коханими. Причиною стане елементарне нерозуміння один одного. Ви говорите про одне, а ваша половинка – про інше. Ви робите одне, а кохана людина в той же час – абсолютно

Гороскоп Риби. Рибам доведеться проявити повагу до пануючих поглядів і традицій. Якщо на даний момент вони збігаються з вашими ідеалами, день буде надихаючим. Якщо задані правила вам не близькі, краще розділити суспільне і особисте, інакше не минути загострення старих розбіжностей.