Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Незважаючи на насичений подіями день, сьогодні у вас залишиться час і на романтичні стосунки, знайомі протилежної статі будуть прагнути до спілкування, і, швидше за все, самі призначать побачення.

Телець Сьогодні не варто чіплятися до дрібниць бути надто критичними. Не варто також болісно реагувати на зауваження. В цей день варто тільки взяти сірник, щоб разпалилася пожежа. Особливо напруженими стосунки між статями.

Близнюки Сьогодні ви будете шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо ви хочете повеселитися, слід подбати про це заздалегідь.

Рак Найближчим часом вам випаде шанс заробити. При цьому отримана сума буде залежати тільки від вашої активності, так що відкиньте лінь в бік. Друзі будуть шукати зустрічей з вами, постарайтеся в низці справ і турботу ділити їм увагу. Якщо залишиться час, відвідайте спортзал.

Лев Не треба комусь щось доводити або поспішати. Навпаки, ви будете налаштовані за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо — і зовсім його відкласти. Присвятіть цей день собі, а також рідним і друзям.

Діва Постарайтеся не бути егоїстичними по відношенню до своїх близьких людей. Навіть у тому випадку, якщо ви маєте власний погляд на речі, не слід очікувати, що всі навколо будуть розділяти його. Якщо у вас є діти, то постарайтеся донести цю нехитру істину і до них.

Терези Сьогодні ви нарешті зможете вгамувати свою спрагу спілкування. День схиляє до того, щоб шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо ви хочете повеселитися, слід подбати про це заздалегідь.

Скорпіон Сьогодні дуже сприятливий період, щоб здійснити те, про що ви вже давно мріяли. Але перш ніж почати це, постарайтеся все добре продумати. Не варто шкодувати про свої минулі промахи, краще спокійно і планомірно починайте свою справу. Самотні сьогодні можуть зустріти свою долю. Постарайтеся не вживати алкогольні напої, вони можуть вплинути на ваше здоров'я.

Стрілець Цей день принесе вам можливість вдало реалізувати свої плани. Є шанс завести нові корисні знайомства, які в подальшому можуть просто перерости в роман.

Козеріг Притаманна цьому дню нетерпимість до зовнішніх проявів активності можуть ускладнити взаємини з партнерами і колегами по роботі. Не виключено, що помилки і невдачі цього дня на робочому терені знищать вас у відчай або розчарування в оточуючих людях.

Водолій Навколишнє вас в цей день обстановка буде сприяти комерційним угодам і ризикованим підприємствам, все буде сприяти зростанню вашого особистого авторитету і популярності. Ймовірно поява у вашому житті нових покровителів і партнерів, які допоможуть у реалізації намічених планів, а ваша думка щодо ведення справ не залишиться без уваги.

Риби Сьогодні ви здатні підкорити своєю чарівністю всіх. Якщо ви планували поділитися з ким-небудь своїми проектами, захопити ідеями, або просто знайти спільну мову, кращого моменту для цього йому не придумати. Можливо, дещо ви будете схильні перебільшити, щоб зацікавити оточуючих, але ваші ідеї можуть принести відчутні плоди. Є шанси зробити хороші грошові вкладення.