Гороскоп для всіх знаків зодіаку:

Овен Сьогодні вам доведеться буквально розриватися між тим, що доводиться робити, і тим, чого ви б хотіли, і буде складно дотримати баланс. З одного боку, невідкладні справи зажадають багато часу і сил, з іншого ж — ваші думки будуть неймовірно цих справ далекі.

Телець Можливо, сьогодні якісь події, що розвивалися раніше в одному напрямку, раптом кардинально змінять свій вектор. Так чи інакше, сьогодні вам варто приготуватися до того, що переконання часом здатні змінюватися, і навіть самі непорушні речі раптом можуть обернутися абсолютно несподіваною стороною.

Близнюки Щоб день пройшов благополучно, сьогодні вам варто обходити стороною магазини, ринки та місця скупчення народу. Є небезпека марно витратити кругленьку суму, позичити безповоротно те, що відкладали на серйозні покупки або просто втратити гаманець.

Рак Зірки говорять, що ваші мрії і фантазії будуть настільки яскравими, що здатні впливати на реальність. Але потрібно не просто бездумно витати в хмарах, а зробити це з ладу. Щоб мрії здійснились, вам необхідно як слід на них зосередитися. Якщо ваші бажання виконати, візуалізуючи їх, ви підвищите ймовірність того, що вони з часом здійсняться.

Лев У вашому житті настають кардинальні зміни. Те, що назрівало і до вас, стане реальністю саме сьогодні. Зміни торкнуться багатьох сфер, і ваше особисте життя в цьому плані не виняток.

Діва Якщо ви вирішили зробити велике придбання або провести святковий захід, то це самий вдалий день. Найімовірніше, що сьогодні вам доведеться познайомитися з дуже цікавими людьми, спілкування з якими буде дуже плідним. А якщо ваші задуми і плани виявляться переконливими і перспективними, то це принесе чималий фінансовий дохід.

Терези Ви в будь-якій справі будете налаштовані по-бойовому! День не схиляє вас братися за дрібні проекти, і швидше за все, ви будете одержимі втіленням у життя глобальних, амбітних задумів. Навіть якщо не все складатиметься добре, це вас не збентежить: Якщо ви побачите мета, то будете готові подолати будь-які труднощі для її досягнення.

Скорпіон Ваші позиції зміцняться за рахунок нової теми, в якій ви демонструєте свою компетентність. Можуть статися події в сім'ї, які змусять переглянути бюджет. Можливі приємні зустрічі та знайомства, які ви зможете вигідно використовувати.

Стрілець Протягом дня ви будете перебувати під владою бажань і раптових поривів, аж до того, що якісь свої кроки ви собі не зможете пояснити. Щоб під впливом цьогохвилинних емоцій не наробити помилок, вам варто прислухатися до застережень друзів і рідних. Просто повірте на слово: з боку їм видніше.

Козеріг Цей день обіцяє пройти під зіркою меланхолії і смутку. На жаль, все, що не вдалося зробити вчора, в цей день тим більше не вдасться закінчити. Та що там закінчити, якщо навіть починати вам нічого не захочеться.

Водолій Цей день розкриє ваш внутрішній енергетичний потенціал. Сьогодні ви можете виглядати приголомшливо. Від враження, яке ви справите на оточуючих, буде залежати ваш подальший успіх. Це відчуття свободи і піднесений настрій постарайтеся зберегти протягом усього тижня.

Риби Чудовий день, щоб зайнятися своєю зовнішністю. Тільки користуйтеся перевіреними засобами косметики та гігієни. Не виключено, що хтось спробує нав'язати вам товар низької якості, розхвалюючи його. Не робіть незапланованих покупок і не позичайте гроші, їх можуть не повернути.