Новорічний стіл 2017 року обов'язково має відповідати смаку й уподобанням символу наступаючого року – Вогненному Півневі. В цьому випадку тобі супроводжуватиме удача, везіння і гарний настрій, причому не тільки під час самого святкування Нового року 2017, а й протягом цілого року. Якщо ти згодна з цією думкою, то скористайся порадами від tochka.net про те, як зустріти Новий рік 2017: меню, оформлення свята, сервіровка столу і ще багато різних приємних дрібниць.

Оскільки Новий рік 2017 – рік Півня, меню святкової новорічної ночі має включати ласощі, що припадуть до смаку символу прийдешнього року. Приготуй салати на Новий рік 2017 зі свіжих овочів і зелені. Також рецепти новорічного столу 2017 можуть складатися з рису, риби, морепродуктів і варених овочів. А тому гарно підійдуть суші, фарширований перець або голубці з рисом чи іншою крупою.

Чудово, якщо в центр столу ти поставиш блюдце з паростками пшениці. Також доречний вигляд матиме кошик із фруктами, цитрусовими і печивом.

В якості основних страв пропонуються гарячі і холодні закуски зі свинини, яловичини, баранини, кролика. Вітається свіжоспечений хліб, прикрашений пшеничним колоссям, а також порційна випічка – пиріжки, здобні булочки, тістечка.



новорічний стіл 2017

З напоїв Півень вважатиме за краще не занадто міцні, тому краще віддати перевагу вину і шампанському замість горілки і коньяку. Та й будемо відверті, який Новий рік без пляшки шампанського.

Так само обов'язково на новорічний стіл 2017 року озбройся рецептами різноманітних коктейлів. Адже в перекладі з англійської коктейль означає "півнячий хвіст". Тому це головний напій на новорічному святі.



новорічний стіл 2017

А ось якщо ти не хочеш серйозно образити символ 2017 року, доведеться відмовитися від традиційних, популярних нарядних страв із курки і курячих яєць. Хоча існує думка, що припустимо використовувати ці інгредієнти у вигляді салатів, а не цілісних запечених страв або фаршированих яєць. Крім того, можна готувати частування з м'яса іншої птиці, а також перепелиних яєць.

Джерело