Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Можливо, сьогодні перед Вами відкриються раніше замкнені двері. Шукайте - і знайдете, просіть - і дасться Вам. А не дадуть відразу - можна і настояти. Але все в межах розумного.

Телець

Ви приймаєте рішення занадто швидко і емоційно, а це значить, що навряд чи правильно. Сьогодні не кажіть: "Ніколи!" не давайте обіцянок і не робіть остаточних висновків, але керуйтеся принципом: "Ранок вечора мудріший".

Близнюки

Підвищений адреналін, емоції зашкалюють, Ви розсипаєте навколо себе іскри, і здається, що, якщо до Вас доторкнутися, то можна отримати удар струмом.

Рак

Ваше фінансове становище не можна назвати стійким, але це - зовсім не привід для зневіри. У результаті сума всіх плюсів і мінусів все одно дасть завідомо позитивний результат.

Лев

Сьогодні Ви граєте білими. Але не намагайтеся закінчити партію в три ходи, це образить Вашого невидимого суперника. Постарайтеся відчути задоволення від самого процесу змагання, і, можливо, Вам навіть дадуть фору.

Діви

Зустріч, обійми, поплескування по плечу. "Обов'язково заходь до мене... Ні, не сьогодні... Завтра я теж не можу... І післязавтра... Давай як-небудь зателефонуємо, гаразд?" Прощання, обійми, поплескування по плечу.

Ваги

Польоти уві сні і наяву. Хто це Вас трясе за плече? Шеф? "Ні, Іване Івановичу, я просто задумався, я раніше ніколи... Я на хвилину... Я більше не...". Уф, пронесло.

Скорпіон

Тонкий артистизм, музикальність, вишуканість стилю... Схоже, у Вас активізувалися найкращі Ваші інтелектуальні та емоційні якості.

Стрілець

Все Вами незадоволені, так і Ви не відчуваєте особливого захоплення від вчинків оточуючих. Будемо вважати, що ви квити.

Козеріг

Сьогодні у Вас буде багато клопоту, але більшість з них виявляться приємними. Бажано лягати спати раніше і не зловживати спиртним.

Водолій

Цей час добре присвятити вільній творчості. Дії за зобов'язаннями сильно втомлять, бездіяльність викликає досаду. Більше ніяких приписів і ніяких обмежень.

Риби

Купа дрібних проблем, як кажуть, сім бід - одна відповідь. Що цікаво, спочатку буде неприємно, а потім все одно. Головне, економте гроші і нікому нічого не давайте і не повідомляйте під "Чесне слово - нікому!".