Гороскоп на сьогодні 22 грудня 2016 для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Ви вмудритеся з допомогою спритності і дипломатичності оволодіти неприступною для меча фортецею. Тепер на ній можна сміливо ставити свій прапор.

Телець

Ви в розгубленості, Вам здається, що прийняте раніше рішення виявилося помилковим. Іншими словами: "Ой, що я наробив!..". Примітка: Це не відноситься до досягнутого вчора консенсусу.

Близнюки

У Вас конструктивний склад розуму, слова не розходяться зі справами, Ви можете багато чого зробити, витрачаючи при цьому мінімум зусиль чи коштів. Постарайтеся у вільну хвилинку навести порядок на власному робочому місці.

Рак

Дисципліна розуму, життєва мудрість. Розумний - це той, хто швидко знаходить вихід з колотнеч. Мудрий - це той, хто в них не потрапляє.

Лев

Гострота розуму змушує Вас брати участь у різноманітних суперечках, обговореннях, а то і в словесних змаганнях. Зірки впевнені: Вам не буде рівних.

Діви

Творча жилка так і спокушає Вас ризикнути і спробувати вирішити стандартне питання оригінальним методом. Тільки не перемудрите. Найкоротшою відстанню між двома точками все-таки була і буде пряма.

Ваги

В ці дні у Вас більше шансів застудитися, тому прийміть належні заходи. Нині також небажано "рухати" великі суми грошей.

Скорпіон

Висока ймовірність помилкових суджень і, як наслідок, невірних рішень. Тому, згадавши народне прислів'я: "Ранок вечора мудріший" відкладіть винесення всіх без винятку вироків до післязавтрашнього ранку. А там видно буде.

Стрілець

З наполегливістю, гідною як похвали, так і кращого застосування, Ви намагаєтеся виконати задумане, хоча інші варіанти багатьом здаються більш привабливими.

Козеріг

Метод Ваших міркувань можна було б назвати "філософією практичності". Спроби пояснити все з позиції доцільності будуть залишатися успішними до тих пір, поки Ви не спробуєте проникнути в заборонену для раціонального область. А далі почнуться посмішки і добрий жарт.

Водолій

Щоб Ваші труди зайвий раз не виявилися ілюстрацією до приказки: "Гладко було на папері...", нанесіть на карту всі яри. До речі, можливо, після цього Вам просто не захочеться робити хоч що-небудь в цьому напрямку.

Риби

Ймовірно, Ви задумаєтеся над пошуком шляхів, що дозволяють Вам проявити в кар'єрі свою уяву, фантазію і ідеали, і зробите кілька цікавих висновків.