Гороскоп на сьогодні, 9 грудня, для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Сьогодні зірки обіцяють успіх тому, хто зможе керувати своїми почуттями. Якщо ви хочете, щоб день пройшов позитивно, постарайтеся з самого ранку тримати себе в руках і не піддаватися емоціям. Не вступайте в суперечки з оточуючими — все одно ніхто нікого сьогодні ні в чому не переконає, і кожен залишиться при своїй думці, незважаючи на будь-які аргументи.

Телець

Сьогодні ви зможете реалізувати найсміливіші проекти, зробити щось неймовірне, на що раніше ні за що не наважилися б. Проводьте більше часу з друзями, мрійте, нехай навіть ваші фантазії комусь здадуться божевільними.

Близнюки

Не все буде вас влаштовувати в справах, тому ви можете висловлювати невдоволення і впертість. Хоча, рекомендується змиритися з ситуацією і плисти за течією. Якщо ви зробите саме так, то Її Величність Удача буде супроводжувати в будь-яких починаннях. Постарайтеся не скидати негатив на своїх близьких людей, проявіть увагу і любов.

Рак

Вам посміхнеться удача не тільки в роботі, але також у коханні, дружбі та інших сферах життя. Головне, не розраховуйте на підтримку людей, а всі рішення приймайте самостійно. Якщо знадобиться зробити подарунок—не скупіться. Ваші витрати компенсуються з лишком.

Лев

Сьогодні вам не варто перевтомлюватися. Постарайтеся не будувати на цей день серйозних планів, так як вам буде не вистачати енергії, так і самопочуття може погіршитися. Зараз ви можете очікувати загострення старих хронічних захворювань. Також заздалегідь слід прийняти заходи проти вірусних інфекцій або простудних захворювань.

Діва

Можливо, саме сьогодні будуть реалізовані ваші старі плани і завершаться справи, результату яких ви довго чекали. Ваша наполегливість і працьовитість будуть винагороджені. Тільки не хвастайте своїми успіхами, інакше доля обернеться до вас спиною.

Ваги

Сьогодні вам доведеться вислухати багато непотрібної інформації. Постарайтеся дещо обмежити спілкування, щоб не стати жертвою енергетичних вампірів. Прийняття важливих рішень краще перенести на інший день і не користуватися чужими порадами. Будьте обережні з ліками і хімпрепарати, можливе отруєння.

Скорпіон

Сьогодні ви будете схильні до фантазій, ніж до реального осмислення речей. Тому утримайтеся від серйозних рішень, не поспішайте вірити на слово. Краще присвятіть час відпочинку, творчості, походів у театри та музеї.

Стрілець

Це не найкращий день для вирішення серйозних питань. Ви не слід займатися справами, що потребують уваги. Зате ваша яскрава фантазія не буде знати перешкод. Вам буде важко протистояти бажанням зробити що-небудь екстравагантне, або просто втекти від рутини в барвистий світ своїх мрій. Та й навіщо противитися тому, що дарує стільки позитивних емоцій?

Козеріг

День схиляє його до того, щоб провести його на своїй звичній території, але провести не як завжди, а проявивши винахідливість. Запросити до себе близьких і друзів, влаштувати тематичну вечірку, приготувати що-небудь карколомне — сьогодні у вас вийде розфарбувати свій день веселими фарбами, навіть не виходячи за поріг. Тільки уникайте суперечок і не переборщити з алкоголем.

Водолій

День сприяє очищенню власних думок, що є необхідним для ясного і чіткого бачення істинної мети. Можливо, вас відвідає нова цікава ідея чи захоплення, а також з'явиться тяга до знань, не варто цьому опиратися.

Риби

День буде розташовувати вас до сварок і з'ясування відносин, особливо зі старшим поколінням. Ваш настрій і самопочуття буде огидне, ви будете готові чіплятися до дрібниць і бурчати. Постарайтеся побути на самоті, не напружуйте нервову систему, щоб не захворіти.