Дізнайтесь кого чекає вирішення проблем а кого стресова ситуація.

Овен

Сьогодні вам буде вдаватися знаходити нові вирішення старих завдань. Можливо, вам потрібно просто поглянути на проблему з іншої сторони, щоб ідея прийшла в голову сама. Можливо, це потребуватиме певних витрат, але сьогодні ви готові на все, щоб добитися свого. Не сходьте з дистанції, проявляйте наполегливість і кмітливість.

Телець

Проведіть час з коханою людиною. Сьогодні ви будете налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми будуть збігатися, і у вас з'явиться відмінний шанс отримати справжню насолоду від суспільства один одного. А заодно — завести розмову про те, про що раніше не вирішувалися поговорити.

Близнюки

Сьогодні вам краще уважно слухати, що відбувається навколо: оточуючі будуть говорити важливі речі. День надає вам шанс зібрати інформацію з якогось важливого для вас питання, почути цінну пораду або відмінну ідею.

Рак

Сьогодні можна стати жертвою крадіжки або пограбування. Активізуються нечисті на руку люди. Постарайтеся не застуджуватися, так як є небезпека надовго злягти в ліжко. Можливі розбіжності з людьми іншого покоління.

Лев

Цей день буде багатий на шанси і можливості, може пощастити у багатьох починаннях. Це час, коли немає надто сміливих планів та занадто ризикованих ідей — вам під силу буде все те, за що ви візьметеся.

Діва

Сьогодні вразлива нервова система. Захищайте себе від стресів всіма способами: ведіть здоровий спосіб життя, не вступайте в конфлікти, бувайте на свіжому повітрі, знаходьте можливості для релаксації. Будьте терпиміше до людей похилого віку, можлива неприємна сварка.

Ваги

Це чудовий день для романтичних зустрічей і пропозиції руки і серця. Сьогодні ви будете особливо сексуальні й привабливі для протилежної статі. Але це не означає, що ви повинні втрачати голову від успіху, особливо якщо мова йде про фінанси. Ви можете вийти за рамки бюджету або взагалі наробити купу помилок.

Скорпіон

Зупиніться на хвилину і подумайте, навіщо ви так метушіться. Сьогодні саме час приділити увагу своїм близьким і улюбленим людям, щоб потім не шкодувати про згаяний час. Романтичні знайомства вдалі і можуть мати непогане продовження, тільки не навантажуйте оточуючих зайвою інформацією.

Стрілець

Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки поточні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, на ходу розв'язуючи, яке справ важливіше і хто з оточуючих по-справжньому потребує допомоги.

Козеріг

Проведіть час з коханою людиною. Сьогодні ви будете налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми будуть збігатися, і у вас з'явиться відмінний шанс отримати справжню насолоду від суспільства один одного. А заодно — завести розмову про те, про що в інший час не вирішувалися поговорити.

Водолій

Сьогодні, за що б ви не взялися, ви будете ставитися до справи серйозно, ніби від цього залежить ваше життя. Це непогано, коли мова йде про роботу або про дійсно важливих проектах. Розриваючись між справами, ви ризикуєте підкосити свої сили, викликавши в душі надрив. Щоб цього не сталося, вам варто чітко розставити пріоритети, вирішивши, що гідно сьогодні вашого завзяття, а що ні.

Риби

Це хороший день для того, щоб внести ясність у відносини з ким-то — якщо, звичайно, така необхідність у вас є. Те, про що ви не вирішувалися поговорити, питання, які соромилися запитати,—все це ви можете зробити без побоювання.