Дізнайтеся кому сьогодні буде вкрай складно, а кому зірки обіцяють успіх.

Овен Сьогодні буде важко зіштовхнути з мертвої точки навіть найдрібніші справи, тому особливо не будьте ж завзятими, а пустити ситуацію на самоплив. І не нервуйте з-за того, що у вас щось не вийшло. Це просто не ваш день, до вечора ситуація трохи покращиться.

Телець Незважаючи на всі ваші зусилля і старання, у вас можуть виникнути проблеми на роботі, вас можуть звинуватити у тому, чого ви не робили. Проблеми, швидше за все, виникнуть з-за жінки.

Близнюки У цей день можна сміливо братися навіть за ті справи, в яких не дуже розбираєтеся. У деяких людей цього знака є навіть можливість виграшу. Деяких сьогодні очікує приємна звістка від людини, якій вони небайдужі.

Рак Крім моря щирого спілкування, ви можете присвятити цей день будь-яким своїм інтересам — від хобі до розваг, подорожей і любові. Єдине, що вам буде неймовірно важко робити, це займатися рутиною — хіба що ви знайдете в ній родзинку, зумівши розпалити в собі спортивний азарт.

Лев День наділяє вас такими якостями, як сила волі, організованість і цілеспрямованість. Ви здатні сьогодні тримати ситуацію під контролем, впевнено просуваючись вперед. Так що якщо у вас є амбітний план, саме час почати діяти.

Діва Сьогодні зірки гороскопу обіцяють успіх тому, хто зможе керувати своїми почуттями. Якщо ви хочете, щоб день пройшов позитивно, постарайтеся з самого ранку тримати себе в руках і не піддаватися емоціям. Не вступайте в суперечки з оточуючими — все одно ніхто нікого сьогодні нів чому не переконає, і кожен залишиться при своїй думці.

Ваги Сьогодні необхідно тримати дистанцію з оточуючими, не дозволяючи сісти собі на шию. Зірки попереджають про те, що хтось може безсоромно намагатися маніпулювати вами, переслідуючи свої інтереси або ж обтяжувати вас нескінченними проханнями.

Скорпіон Сьогодні хороший день для того, щоб присвятити його заняття своїми поточними справами. Зірки не схиляють до вирішення надзавдань, зате сприяють спокійного і розміреного втіленню в життя давно задуманих планів. В цей день вам буде легше концентруватися на головному, не відволікаючись на другорядне.

Стрілець Вам сьогодні буде вкрай складно визнати, що оточуючі мають право готівковий думку. Ваші спроби відстояти свою правоту зіткнуться з запеклим протистоянням. Нехай буде так. Не намагайтеся сперечатися. Час розсудить, хто був правий, а хто помилявся.

Козеріг Гарний час, налагодити стабільні ділові відносини з керівництвом, партнерами та клієнтами. Ваш життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність, сьогодні будуть знаходитися на високому рівні. Якщо сьогодні ви все гарненько обдумаєте і приймете правильне рішення, то це принесе вам чималий прибуток.

Водолій Будьте обережні: сьогодні зірки схиляють до запальності, причіпок і як результат — образ і конфліктів з близькими людьми. Щоб день пройшов мирно, намагайтеся утриматися від критики та бажання одним махом розібратися з усіма проблемами. Пам'ятайте, що сьогодні відбуваються кармічні закладки майбутніх подій, і тримайте себе в руках

Риби Сьогодні ви можете недооцінити ситуацію, співрозмовника, дорогу і попутників. Ловіть новини, ідеї, задавайте питання, але не робіть нічого такого, що може бути вам на шкоду. Хоч ви і будете готові прийняти швидке рішення, зірки радять почекати і подивитися, чи немає де підступу.