Дізнайтесь кого сьогодні чекає похвала від начальства, а кого конфліктні ситуації.

ОВЕН Вам можуть запропонувати перспективну справу, але не поспішайте прийняти цю пропозицію, варто все продумати. Не намагайтеся взятися за кілька справ одночасно, краще не квапитися і зробити все якісно. Вівторок - сприятливий день.

ТЕЛЕЦЬ Постарайтеся не розмінюватися на дрібниці. Робота зажадає від вас особливої сумлінності. Бажано не починати нічого нового і відкласти важливі зустрічі на потім.

БЛИЗНЯТА Ви зможете зміцнити свій авторитет на роботі та у дружній компанії. З вами будуть гарний настрій та удача, незважаючи ні на що. РАК Багато ваших честолюбних задумів можуть втілитися в життя. Потрібно тільки діяти рішуче. Не перекладайте вирішення важливих питань на чужі плечі.

ЛЕВ Наповнений різноманітними подіями час, нудьгувати точно не доведеться. У професійній сфері на вас чекає кар’єрний ріст, стабільність і благополуччя, якщо не будете лінуватися.

ДІВА Вам протипоказана поспішність, якщо хочете уникнути перенапруги і нервових зривів. Постарайтеся не витрачати час на спілкування зі сторонніми, зосередившись на близькому колі.

ТЕРЕЗИ Можливі приємні сюрпризи. Старі друзі нагадають про себе. На роботі намагайтеся чітко виконувати всі розпорядження начальства, однак не варто лестити босові.

СКОРПIОН На вас чекають похвала від начальства і підвищення зарплатні. Ви довідаєтесь масу новин, вас порадують близькі. Кохана людина може запросити вас до театру або ресторану.

СТРIЛЕЦЬ Важливо зосередитися на головній справі, тоді ви багато чого встигнете. Веселощі та приємне проводження час так захопить вас, що ви забудете, коли востаннє сумували.

КОЗЕРIГ Може виникнути конфліктна ситуація з колегами та начальством. Робота позитивно впливатиме на ваш настрій. Виявіть мудрість і делікатність, не вплутуйтеся в суперечки і авантюри.

ВОДОЛIЙ Постарайтеся відрізнити щирі почуття від похвальби і позерства. Варто виконати прохання рідних і близьких, тому що ваша підтримка їм просто необхідна.

РИБИ Успішні ділові переговори допоможуть вам стабілізувати рівень вашого добробуту. На роботі краще не намагатися всіма командувати і всіх повчати.