Що вішують зорі усім знакам зодіаку у суботній день:

Овен Сьогодні ви будете буквально фонтанувати цінними ідеями і думками. Не дивно, що вам захочеться як можна швидше ними поділитися, винісши на загальний суд. Проте навіть якщо вам не вдасться зробити це перед широкою публікою, не біда. Вам достатньо знайти хоча б одного толкового слухача і місце, в якому ніхто не завадить поговорити.

Телець Сьогодні ви можете опинитися втягнутими в справу або розгляд, так чи інакше пов'язане з грошима. Це може бути все що завгодно—від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зірки радять не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах — образи і взаємні претензії можуть завести вас занадто далеко.

Близнюки Нині вами керуватиме спонтанність. Ви будете проявляти її у всьому, починаючи від слів і закінчуючи вирішенням фінансових питань. Ось в них-то і може очікувати вас великий підступ і навіть великий збиток. Сьогодні не час втілювати навіть самі новаторські ідеї.

Рак Сьогодні ключем до успіху буде рішучість. Ви можете зважитися на сміливий крок, єдина умова — цей крок повинен бути добре продуманий. Так що якщо у вас в запасі є план, для здійснення якого не вистачало сміливості, то сьогодні саме час почати діяти. Гірше, якщо ви візьметеся за справу, яка спонтанно, під впливом швидкоплинних бажань або емоцій: раптові пориви здатні штовхнути на необачний вчинок.

Лев Сьогодні зірки радять вам згадати про своїх напівзабутих мріях. А може, ситуація сама нагадає про них. У будь-якому випадку, вам варто поринути у світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Ваше мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал — на великій висоті.

Діва Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні здатна дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляне свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне.

Терези У цей день можливі довгоочікувані зустрічі, отримання важливих повідомлень, важливі особисті контакти. Займайтеся тим, що має очевидний практичний сенс, та не витати в хмарах і не розпорошуйтеся. Ініціатива і зайва наполегливість можуть призвести до ускладнень.

Скорпіон Цей день обіцяє бути дуже вдалим. Ви навіть здивуєтеся тому, скільки можливостей відкриється перед вами. Ваші ділові якості будуть затребувані для успіху в будь-яких справах і в любові, і в бізнесі, і в кар'єрі. Відкриються чудові можливості розширити свою справу або закласти основу майбутніх фінансових успіхів.

Стрілець Ви повинні бути обережні в грошових питаннях. Сьогодні і в найближчі дні вам краще не мати справи з чужими грошима. Не варто купувати одяг і косметику, заводити романтичні стосунки. Вони можуть створити вам зайві проблеми.

Козеріг Важливі зустрічі і листування ретельно обмірковуйте. Сьогодні добре мати справу з тими, кого ви давно знаєте. Ви можете недооцінити ситуацію, співрозмовника, дорогу і попутників. Ловіть новини, ідеї, задавайте питання, але не робіть нічого, що може бути вам на шкоду.

Водолій Сьогодні підвищену увагу ви можете приділяти прикметами та збігами, надаючи їм невиправданий вагу. Втім, зірки обіцяють, що якщо ви утримаєте свої могутні емоції під контролем, день обіцяє бути цікавим, насиченим і яскравим. Не довіряйте жінкам, є небезпека бути обдуреними. Можливо наведення на вас порчі.

Риби Основна увага сьогодні потрібно приділити самодисципліни, щоб ваші інтереси просувалися без втрат та ускладнень. Не поспішайте розпоряджатися своїми фінансами, потрапивши під вплив раптового рішення.