Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні вас можуть очікувати незаплановані витрати. Деякі люди з вашого оточення в цей день можуть вами маніпулювати, давлячи на жалість. Але постарайтеся проявити твердість характеру і не піддавайтеся на провокацію. Побережіть своє здоров'я, є ймовірність підхопити вірусне захворювання.

Телець Всі ваші думки будуть зосереджені навколо сім'ї. На протязі усього дня вам, можливо, вдасться значно поліпшити взаємини з родичами і сусідами. Цього дня, вдалим буде ремонт будинку і придбання нових меблів. Можливо, сьогодні вам вдасться відновити перервані дружні відносини. Не виключено, що ваші передчуття збудуться незабаром.

Близнюки Сьогодні не намагайтеся робити необдумані вчинки, вони можуть ускладнити відносини з оточуючими. Можливий невеликий підйом в любовних відносинах. Варто бути уважними на дорозі, є велика ймовірність отримання різного роду травм.

Рак Людей цього знаку чекає активний трудовий день. Проблеми, які залишилися невирішеними, цілий день будуть нагадувати про себе і спонукають вас до рішучих дій. Не варто сьогодні посвячувати в свої плани партнерів, а також близьких людей адже вони можуть не зрозуміти і не схвалити їх.

Лев Сьогодні постарайтеся цілком і повністю насолодитися свободою. Намагайтеся втекти подалі від домашніх стін, опинитися там, де ви раніше ніколи не були. Це ваш шанс для того, щоб змінити декорації і розвантажити нервову систему. Хто знає, може, саме сьогодні ви зустрінете людину, яка внесе струмінь новизни в вашу рутину.

Діва Це один з найбільш сприятливих днів для серйозних ділових контактів, а ще відновлення дружніх зв'язків, які можуть виявитися на диво, досить міцними. Плани, які сьогодні ви побудуєте зі своїми друзями, незабаром можуть здійснитися, при цьому, не вимагаючи великих фінансових вкладень.

Терези Вам варто сьогодні бути дуже уважними. Є ймовірність загострення хронічної хвороби. Не варто давати сьогодні гроші в борг, найімовірніше вам їх просто не повернуть. Щоб зберегти добре ім'я, спробуйте не афішувати ваш джерело доходу.

Скорпіон Можливо, сьогодні дадуть знати про себе проблеми, на які ви не звертали уваги. Вони можуть негативно позначитися на ваших стосунках з колегами по роботі. Не плануйте в цей день важливі справи, а також постарайтеся не підписувати ніяких документів. Будьте дуже уважні на дорозі, є ймовірність різних травм і аварій.

Стрілець У цей день ви в колі навіть малознайомих людей будете почувати себе як риба у воді — ваша соціальна активність б'є ключем. Зірки радять не зациклюватися на своєму звичному колі спілкування, і урізноманітнити його новими знайомствами.

Козеріг Ви будете стурбовані діловими питаннями — аж до того, що якщо щось виходить з-під його контролю, ви можете сприйняти це як особисту образу. Взагалі емоційна і надто гостра реакція на практичні завдання ризикує стати візитною карткою цього дня. Особливо якщо вам здасться, є привід для ревнощів.

Водолій У цей день не варто навіть братися за справи, в яких ви не відчуваєте впевненості у своїх силах. А таких справ, на жаль, буде більшість. День не підходить для вирішення складних завдань і тим більше запуску нових проектів: ви просто не зможете орієнтуватися в швидко мінливій обстановці.

Риби День наділяє вас відкритістю і умінням ладнати з людьми. Чим більше нових осіб ви зустрінете сьогодні на своїй дорозі, тим більше шансів за те, що серед них ви знайдете по-справжньому цікавих і потрібних їм людей.