Гороскоп на сьогодні 11.11.2016 року.

Овен

Щоб побудувати взаємини з коханою людиною, потрібно навчитися розуміти один одного. Домогтися цього, звичайно, непросто, але терпіння, такт і ніжність стануть надійними помічниками в настільки непростій справі. Проявіть фантазію, зробіть коханій людині приємний подаруночок, і не пошкодуєте.

Телець

Сьогодні всі ваші дії можуть мати кармічне продовження, особливо якщо ви підете проти своїх принципів. Можливі незначні розбіжності з керівництвом, діловими партнерами. Постарайтеся бути в тонусі, тримати себе в руках, максимально швидко орієнтуватися в ситуації.

Близнюки

Сьогодні не варто занадто багато ставити на карту, ризикувати тим, що вам дорого, заради реалізації проектів, що здаються зараз геніальними. Сьогодні фінансові операції не принесуть вам удачі, а покупки виявляться збитковими.

Рак

Сьогодні може відбутися досить багато неприємних і навіть небезпечних подій. Постарайтеся не спокушатися, не бути занадто довірливими, щоб потім не розчаруватися. Це стосується і ділової та особистому житті. Будьте уважні до дрібниць, саме в них можливий підступ. Навіть апетитне тістечко сьогодні може виявитися несмачним і навіть зіпсованим.

Лев

Навчіться читати між рядків і слухати «між слів», якщо не хочете, щоб вашою наївністю і довірливістю скористалися нечесні люди, що переслідують виключно власні інтереси. Сьогодні ви можете зробити помилку, яка виявиться вирішальною, тому будьте на чеку.

Діва

Цей день буде сповнений несподіванок на всіх фронтах. Правда, будуть серед них і приємні. Тільки навряд чи сьогодні ви зможете по достоїнству оцінити ті елементи новизни, які доля приготує вам. Занадто критично і консервативно ви будете налаштовані.

Терези

Сьогодні ви можете недооцінити ситуацію, співрозмовника, дорогу і попутників. Ловіть новини, ідеї, задавайте питання, але не робіть нічого такого, що може бути вам на шкоду. Не розслабляйтеся, ні сьогодні, ні завтра, ні в найближчі кілька днів. Партнери можуть піднести вам сюрпризи, і виявиться, що «все до того йшло».

Скорпіон

Це день, коли вам не варто приймати важливі рішення або робити відповідальні кроки: ви здатні помилятися, приймаючи бажане за дійсне. Якщо якась ідея здасться вам чудової і потребує негайного виконання, краще пару днів почекати, пам'ятаючи про те, що можете зробити необдуманий вчинок.

Стрілець

Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні може дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляньте свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне.

Козеріг

День вимагає особливої уваги до здоров'я і помірних навантажень. Увечері енергії буде з надлишком, але і емоцій теж; тому, вибирайте коло спілкування та заняття, які вам завжди в радість. Задоволення принесуть заходи, де ви можете продемонструвати свої таланти, ерудицію, позмагатися, знайти однодумців.

Водолій

Сьогодні ви можете пуститися це пошуки справедливості. Вас може хвилювати питання справедливого ставлення оточуючих до вас. І справа тут навіть не в самолюбстві. Просто захочеться справедливості. Інше питання, що з цієї справедливістю робити, коли вона знайдеться.

Риби

Сьогодні ви будете чітко знати, чого хочете, віддаючи при цьому самі прості і природні шляхи. Така ясність цілей у поєднанні з ясністю планів виглядає, звичайно, вражаюче. Однак не завжди прямий шлях виявляється самим коротким. Якщо хочете уникнути всіляких перешкод і непорозумінь, не завадило б пошукати обхідні шляхи, а не йти напролом.