Що віщують у цей день зорі всім знакам зодіаку:

Овен Сьогодні ви можете досягти фінансового успіху, або отримати довгоочікувану підтримку важливої особи. Але про це краще не розповідати, щоб ваші заздрісники не активізувалися. Можливе отримання неприємних звісток.

Телець Намагайтеся не дратуватися, зберігайте спокій. Не експериментуйте над собою, особливо, якщо ваші дії пов'язані з небезпекою для здоров'я. В цей день найкращий вихід — це стриманість у всьому, починаючи від їжі і закінчуючи поведінкою.

Близнюки Це день, коли планування стає заняттям не тільки даремним, але і небезпечним: чим більше планів ви будуєте, тим менше альтернативних можливостей помічаєте. До речі, постарайтеся взагалі не висовуватися, тримайтеся подалі від начальства, щоб не потрапити під гарячу руку.

Рак Можливі ситуації, коли вам буде потрібна підтримка близьких людей, і в більшості випадків ви її отримаєте. Не соромтеся просити про допомогу, обговорювати свої проблеми, говорити про те, що вас турбує.

Лев Вам необхідно навчитися розуміти власний організм, неодмінно зміцнювати його і іноді балувати. Працюйте над гнучкістю не тільки тіла, а й мислення і емоцій. Це допоможе гармонійніше вибудовувати відносини з людьми. Намагайтеся слухати себе, свою інтуїцію.

Діва Вам треба набратися терпіння і не зриватися на близьких. Напруга протягом декількох днів зростає, викликаючи нервозність і дратівливість. Вибирайте мінімум справ, але все важливе тримайте під невсипущим контролем. У любові будуть кипіти пристрасті. Навіть якщо вам це подобається, оберігайте відносини від впливу ззовні. Не заводьте інтрижки, не провокуйте ревнощі партнера.

Терези Сьогодні у вас є шанс відчути гармонію зі світом. День наділяє вас рівновагою думок і почуттів, завдяки чому ви будете відмінно ладити з оточуючими. У розмові ви будете налаштовані більше слухати, ніж говорити,тонко відчуваючи співрозмовника. Саме тому вам краще поговорити з ким-небудь по душам, щоб прояснити спірні питання, попросити пробачення або зізнатися в любові.

Скорпіон Не розпорошуйте сили на багато об'єктів. Зберігайте властивий вам прагматизм, обережність і не дозволяйте оточуючим вивести вас з рівноваги. Сьогодні і завтра не поспішайте починати нові справи, але відразу усувайте проблеми, неполадки, чините те, що зламалося.

Стрілець Ви повинні бути обережні в грошових питаннях. Сьогодні і в найближчі дні вам краще не мати справи з чужими грошима. Постарайтеся не розпорошувати увагу на багато об'єктів, хоча ваші інтереси будуть легко перемикатися, а новини—відволікати від поточних справ.

Козеріг Зірки попереджають: у цей день будь-похід в магазин може обернутися непередбачуваними витратами, які здатні пробити у вашому гаманці значну прогалину. Будь-які ігри з фінансами сьогодні не вітаються, особливо це стосується гри на біржі та інших ризикованих операцій — ризик втрат і фатальних помилок надзвичайно високий.

Водолій Безпека цього дня залежить від того, з ким ви маєте справу і наскільки збалансовані відносини. Це день підвищеної небезпеки на дорогах, гірських маршрутах, у місцях скупчення людей. Краще відкласти розважальні заходи, залишатися спокійним і захищеному місці.

Риби Сьогодні вам краще зайнятися чим-не будь інтелектуальним і корисним, саме це виходитиме у вас найкраще. Та й задоволення від таких занять буде чимало. Якщо лінь вирішувати задачки або читати розумні книги, можна просто сходити в музей, на якусь екскурсію.