Що віщують зорі усім знакам зодіаку:

Овен Цей день може поставити Баранів перед вибором – працювати над досягненням мети або «з'ясовувати стосунки». Вступаючи в конфлікти з вищими людьми і авторитетними фігурами, не варто захоплюватися.

Телець Ймовірна сварка з близькими, причому швидше за все мова йде про кохану людину. Сварка буде на пустому місці, що називається «з принципу». Дуже важливо помиритися до сходу Місяця, інакше будете сваритися ще два тижні, до найближчого повного місяця.

Близнюки У п'ятницю Близнюки проведуть день у відповідності з правилом: «Якщо ворог не здається, з ним не церемоняться. А якщо ворога немає, його варто було б придумати». Іншими словами, Близнюки будуть налаштовані на війну – бажано маленьку і звитяжну.

Рак Раки можуть використовувати цей день для практичних пропозицій, переговорів по конкретній темі, взаємодопомоги. Варто подбати про рівновазі з юридичної або моральної сторони, інакше справа може вийти з-під контролю. Буде непросто обговорювати сімейні теми і бізнес.

Лев Хороший день для тих, хто зайнятий творчістю, причому не важливо, чи йдеться про вашої професії або хобі. У будь-якому випадку, буде шанс витягти зі своїх талантів прибуток, головне (а Леви до цього схильні) не перебільшувати свою унікальність і не завищувати ціну. Постарайтеся тверезо поглянути на справу своїх рук!

Діва У п'ятницю впевненість у собі і своїх силах може буквально переповнювати Діву! Це почуття здатне досягти таких величезних розмірів, що не виключено, що Діві захочеться проявити благородство, надавши кому-те заступництво і підтримку.

Терези Для Терезів день енергозатратний, можливі значні перевантаження. Може загостритися атмосфера в будинку, ситуація в бізнесі. Доведеться постояти за свої права або ідеали, вступити в боротьбу за авторитет, територію або ресурси.

Скорпіон Невдалий день для покупок - швидше за все, сьогодні ви будете імпульсивні, і ваші придбання не будуть відповідати ні вашим фінансовим можливостям, ні вашим потребам.

Стрілець У п'ятницю Стрілець буде налаштований домагатися свого самим рішучим чином, воліючи прямі шляхи обхідним. Ті плани, які Стрілець виношував до цього дня, в п'ятницю можуть реалізуватися з найкращими результатами.

Козеріг Козерогів, особливо амбітних, чекає напружений відповідальний день під девізом «через терни - до зірок». Можуть вимагатися жорсткі заходи, не виключена сутичка за права, вплив, посаду, «місце під сонцем».

Водолій Хороший день для того, щоб завершити якийсь важливий проект, який ви почали два місяці або півроку тому. Завершити справу вдалий день так само важливо, як і почати - в цьому випадку воно принесе прибуток навіть понад очікувану.

Риби У п'ятницю життєвий потенціал Риб буде на висоті! Навіть якщо самі Риби цього потенціалу і не відчувають, варто їм лише трохи подолати свою інерцію, як енергія почне буквально переповнювати їх.