Чого чекати кожному знаку зодіаку в любовних стосунках? Що хорошого віщують нам зірки? Або ж навпаки чого остерігатися?

Овен Любовний гороскоп на листопад 2016 року Овнам рекомендує постаратися поважати особистий простір інших людей – і тоді позбудетеся від деяких турбот не тільки роботі, але і в особистому житті.

Терези З приводу любові в листопаді 2016 року Тельцям зірки говорять, що середина місяця може ощасливити вас приємним знайомством, тому якщо вдасться випадок – сміливо фліртуйте і спілкуйтеся.

Близнюки Згідно любовному зодіаку, в листопаді 2016 року, Близнюки, ваш мозок буде схильний вести «війну» з почуттями. До 22 листопада Сонце перебуватиме в знаку Скорпіона, тому почуття і емоції будуть виявлятися сильніше. Близнюки, спробуйте не стримувати їх, а враховувати те, що говорить вам серце. Не йдіть проти нього – а візьміть в союзники!

Рак Жіночий любовний гороскоп на листопад радить бути гнучкішими: проявляти такт і терпіння, якщо партнер буде провокувати. Згодом відносини налагодяться, а зараз краще поступитися, заради збереження стабільності.

Лев Гороскоп любові говорить, що в листопаді 2016 року Леви стануть ревнувати і влаштовувати перевірки своїм коханим. Самотні Леви, готові до змін, можуть активно шукати партнера, адже зірки будуть супроводжувати цього. Сімейним Левам гороскоп на листопад рекомендує не піддаватися на спроби спокушання і провокації, а присвятити більше часу відпочинку і спробам зрозуміти, чому життя підкидає вам такі спокуси.

Діва У цьому холодному місяці відносини Дів будуть аж ніяк не прохолодними, а вибухонебезпечними, насиченими сварками. Це час для усвідомлення важливості для вас нинішніх любовних відносин.

Терези У листопаді 2016 роки Терези потраплять під вплив Венери, тому в цей період зазнають протиріччя на особистому фронті. Зірки рекомендують скористатися цим вдалим часом для усунення конфліктів і непорозумінь з партнером. Плюс до всього останній місяць осені для вас, Ваги, вдалий для усвідомлення того, що заважає вам знайти душевну гармонію.

Скорпіон У гороскопі любові на листопад 2016 року зірки рекомендують Скорпіонам стримати свій егоїзм. Жіночий гороскоп представницям прекрасної статі в листопаді 2016 року радить проявляти терпіння і розуміння у відносинах з партнерами. Скорпіони, не мучте своїх коханих ревнощами і різкими перепадами настрою.

Стрілець У вашому гороскопі любові зірки говорять, що в листопаді 2016 року Стрільцям не завадить вийти зі своєї зони комфорту. Будьте відкриті всьому новому, і ви самі здивуєтеся, наскільки підніметься ваша самооцінка.

Козеріг Енергія акцентованого знака Козерога в листопаді 2016 буде може зіграти вам на руку в особистому житті. Багато жінок Козероги зможуть зважитися на вчинки, на які в інший час навряд чи наважилися б. Цим ви привернете в життя довгоочікувані зміни.

Водолій Любовний гороскоп Водоліїв попереджає, що у вашому особистому житті в листопаді 2016 року вирішальну роль відіграватимуть необережні слова і вчинки. Зірки говорять, що може бути достатньо всього лише одного різкого, необдуманого слова чи вчинку, і ваші взаємини з коханою і близькою людиною можуть впасти.

Риби Згідно любовному зодіаку в листопаді у жінок Риб може накопичуватися роздратування по відношенню до партнера. Але зірки попереджають, що в гострих ситуаціях краще не висловлювати свої претензії відразу, а почекати: швидше за все, гнів спаде і необхідність в конфлікті пропаде. У цей період Рибам бажано частіше проводити час наодинці з собою.

Джерело