Гороскоп на вівторок, 1 листопада:

Овен

Овни неперевершені організатори. Якщо все валиться з рук, не ладиться, розклеюється і розвалюється, значить прийшла пора терміново кликати їх на допомогу. Як, наприклад, у цей вівторок.

Телець

Не завадить звернути особливу увагу на фактори, здатні підірвати вашу безпеку або репутацію, зараз або в майбутньому. Ключовим моментом може стати суворе дотримання зобов'язань.

Близнюки

Близнюки здатні здивувати оточуючих як своєю енергійністю, так і підвищеною кмітливістю. Іншими словами, день настільки сприятливий, що було б нерозумно витрачати його на дрібниці.

Рак

Ваш перст вказуючий в цей вівторок буде навіть трохи дратувати колег по цеху. Ви всюди візьметеся командувати, розпоряджатися і повчати. Втім, перечити ніхто не стане, оскільки ви все одно всіх заговорите.

Лев

Ви навряд чи досягнете успіху в чомусь, якщо не налагоджений побут, немає взаєморозуміння з близькими, залишає бажати кращого емоційний фон або здоров'я, вселяють занепокоєння домашні вихованці. В кінці дня з'явиться більше оптимізму і впевненості.

Діва

Якщо в центрі уваги – спілкування, то буде важливим вміння не стільки говорити, скільки слухати, створювати потрібний емоційний резонанс між собою і співрозмовником. Для ділових зустрічей, активних переміщень, дискусій краще вибрати ранок. На вечір не варто планувати вільний режим.

Терези

У вівторок кращим рішенням для Терезів буде відпочинок і релаксація (природно, по можливості). І забудьте про тих, хто закликає до відпочинку активного! У вівторок тільки м'який диван або на худий кінець затишне крісло.

Скорпіон

Прийшла пора розставити крапки над «i». Хтось встав у вас на шляху, а цього ви однозначно не зазнаєте. Доведеться дохідливо пояснити, що можна, а що не можна. Друга половина дня буде багата на сюрпризи і навіть визнання.

Стрілець

Назріваючі позитивні зміни не стануть для вас сюрпризом, так як багато в чому ви їх передбачали, планували, однак у вас все ще зв'язані руки. Переходити до іншого ритму життя бажано м'яко і плавно.

Козеріг

Козерогам не варто відкладати до вечора поточні справи. На перше місце краще поставити процеси, які самі напрошуються» на логічне завершення і вимагають вашого втручання. Добре підуть заняття, що вимагають фізичної активності і підвищеної проникливості.

Водолій

У вівторок у Водолія день перекладання папірців – нічим іншим йому займатися, швидше за все, не захочеться. Зате перекладати і сортувати папірці у Водолія буде виходити віртуозно!

Риби

Не виключено, що сьогодні Рибам просто як повітря потрібні нові робочі знання. Наприклад, участь у семінарі або ділові зустрічі з колегами, або... та хіба мало що можна придумати.