Нічого, що асфальт “полатаний” абияк і освітлення не скрізь, треба ж щось, аби красиве було. Так, облаштувати світомузичний фонтан за 1 мільйон 250 тисяч гривень пропонують у центрі Рівного.

Проектом передбачено реконструкцію діючого фонтану за кінопалацом "Україна" та обладнання його світломузичною системою. Підсвічені різними кольрами струмені води мають "злітати" доверху в ритм мелодії. Щоправда, таке “красиве” задоволення дороговартісне.

Автором проекту є Оксана Знаменець. Як аргумент, чому він потрібен автор зазначила те, що відреставрований світломузичний фонтан стане окрасою Рівного та улюбленим місцем відпочинку рівнян. Чи підтримають проект рівняни — покаже голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадський бюджет: у Рівному пропонують облаштувати екопарковку

Громадський бюджет: майже мільйон на “розумні зупинки” пропонують виділити в Рівному

Громадський бюджет: у центрі Рівного можуть встановити антивандальні меблі з можливістю підзарядки гаджетів

Нагадаємо, цьогоріч рівняни вперше мали можливість подати свої ініціативи на конкурс проектів, які фінансуватимуться за громадським бюджетом. Усього подали 45 проектів (17 великих та 28 малих).

Наразі всі проекти перебувають на розгляді. 25 жовтня відбудеться засідання Координаційного комітету Громадського бюджету Рівного, на якому вирішать, чи будуть проекти допущені до голосування, а також направлять їх на доопрацювання, або, в разі невідповідності проектів положенню «Про громадський бюджет у місті Рівному» - повідомлять авторів про відхилення проектів.

Процес розгляду проектів профільними управліннями та Координаційним комітетом триватиме до 4 листопада включно, а з 5 листопада розпочнеться голосування за подані проекти. Триватиме воно до 13 листопада включно.

Які ще проекти подані на реалізацію за громадським бюджетом — читайте у наших подальших матеріалах.

pic

pic