Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Цей день для вас буде не дуже приємним, хоча говорити про серйозні проблеми і реальних труднощах не доводиться. Біда в тому, що ви сьогодні будете бачити в досить похмурому світлі практично все, що відбувається навколо, і навіть приємні події вас не стільки обрадують, скільки потурбують і насторожать.

Телець Самотні представники знаку стоять на порозі нових відносин. Дуже скоро ви зустрінете свого обранця завдяки якійсь незвичайній події. Роман розвивається швидко, і протікати буде бурхливо. Однак не варто занадто квапити події.

Близнюки Сьогодні вам буде що сказати і ви зможете втілити свої слова в переконливу форму, щоправда, протягом дня ви можете раз стикатися з тим, що оточуючі не будуть налаштовані слухати вас вічно. По-справжньому знайти вихід емоціям і словами ви зможете лише ввечері, в колі сім'ї та друзів. Можна організувати вечірку, на якій ви зможете вдосталь поспілкуватися.

Рак Сьогодні чітко сформульована мета відкриє перед вами нові можливості та нові двері. Тому будьте зібрані і не відволікайтеся на дрібниці. Можливо, вам доведеться попрощатися з якою-небудь своєю ілюзією або мрією, щоб відкрити перед собою нові перспективи.

Лев Сьогодні вас буде важко звинуватити в безініціативності і невпевненості в собі. Навряд чи ви будете сидіти склавши руки. День обіцяє бути дуже вдалим для вас, надавши масу можливостей добитися бажаного. А якщо хтось буде з цим сперечатися, то ви легко знайдете аргументи, щоб переконати їх у своїй правоті.

Діва Сьогодні на першому місці стоятимуть питання фінансової незалежності. Однак просити в цей день надбавки до зарплати не варто — це може обернутися розмовою на підвищених тонах або навіть звільненням. Вирішувати проблеми з грошима краще своїми силами. Наприклад, цілком можна подумати про кредит або про пошук нової роботи. Ну а попросити надбавки доречніше буде в інший день.

Ваги Цей день обіцяє бути дуже вдалим. Ви навіть здивуєтеся тому, скільки можливостей відкриється перед вами. Ваша наполегливість буде сприятлива і затребувана для успіху в будь-яких справах — і в любові, і в бізнесі, і в кар'єрі.

Скорпіон Підкреслюйте вашу респектабельність і не поспішайте з реакціями на слова і дії оточуючих. Багато речей будуть відбуватися під впливом емоцій, але до вас це не відноситься. Якщо правильно розставити пріоритети, ефективність вашої роботи може збільшитися в рази.

Стрілець Не протиставляйте себе, особисті амбіції і мрії своєї сім'ї. Вам просто необхідно знайти щастя в любові, успіху у вихованні дітей і в умінні знаходити спільну мову з людьми. І егоїзм тут не зможе вам допомогти. В цей день є небезпека отримати яку-небудь інфекцію, тому намагайтеся дотримуватися гігієни, обмежте спілкування і їжте тільки вдома.

Козеріг У цей день добре займатися благодійністю. Тільки не будьте занадто довірливими, щоб вашою добротою не скористалися обманщики. Сприятливо укладати угоди, підписувати договори, домовлятися з партнерами, але діяти треба згідно з планом, щоб запустити колесо успіху і здійснити задумане на весь місяць.

Водолій Сьогодні вам навряд чи вдасться уникнути плутанини, пов'язаної з грошима. Можливо, ви непомітно перевищили свій бюджет, зробили не ту покупку, або ж існує неясність з їх рахунком у банку. Може з'ясуватися, що завгодно, і ви повинні бути до цього готові. Але от чого не треба робити точно, так це намагатися самостійно виправити ситуацію — повірте, буде тільки гірше.

Риби Навіть якщо ви не дуже любите інтелектуальні дискусії, сьогодні ви можете зробити виключення з правил. Причому, чим гаряче спір вийде, тим краще. Мета цього проста: ви настільки впевнені у своєму інтелектуальному перевагу, що не проти продемонструвати його.