Знак місяця — Терези (24 вересня - 23 жовтня).

Овен

У неділю Овни займуться собою. Косметолог, перукар, майстер манікюру і педикюру і масажист чекають їх з розпростертими обіймами.

Телець

Поки не настав вечір, Тельцям краще покладатися на випадок і не намагатися жорстко спрямовувати хід подій. Спроба зробити все по-своєму може призвести до дратівливості з-за низького результату.

Близнюки

У неділю енергія у Близнюків буде бити, не те що ключем – фонтаном! Завдяки цьому вони мають шанс переробити масу різних справ. Єдина риса, яка може сильно їм перешкодити, – це нетерпіння і зайва квапливість.

Рак

На жаль, цей вихідний може бути здорово зіпсований зубним болем. А треба частіше ходити до дантиста і не тягнути до останнього, коли потрібна екстрена допомога!

Лев

Для Левів ця доба почнеться цілком позитивно, особливо, якщо були успішно подолані недавні труднощі. Наснагу від успіху може штовхати на подальші подвиги, однак зірки підказують, що сьогодні від них краще утриматися.

Діва

У неділю день Діви буде наповнений флюїдами творчості! Навіть якщо вона далека від богемних кіл, в будь-якій справі, навіть самому прозовому, їй буде супроводжувати творча іскра.

Терези

Давненько вас не хвалили, вами не захоплювалися і взагалі, все, здається, звикли, що ви такий прегарний. Пора нагадати світові про це. Чим Ваги і займуться, прямим текстом вимагаючи якщо не подарунків, то компліментів, якщо не компліментів, то похвали.

Скорпіон

Скорпіонам краще діяти по ситуації і не робити нічого серйозного. Те, що хвилює зараз, вже через кілька днів може стати нецікавим, втратити актуальність або початковий сенс.

Стрілець

У неділю Стрільцеві буде нелегко зосередитися на повсякденних справах – адже навколо стільки всього цікавого! З-за свого безвідповідального настрою, в будь-якій роботі, яка вимагає від Стрільця уважності та терпіння, він здатний робити помилку за помилкою.

Козеріг

Неділя просто злочинно витрачати на лінь і неробство, особливо, коли небесна канцелярія відкриває перед вами такі можливості! Підвищення рівня самоосвіти - ось чим треба зайнятися сьогодні Козерогові.

Водолій

Події, які залучені Водолії, до вечора втратять гостроту, а можливо, і актуальність. Не варто відкладати те, що ви хотіли сказати або зробити (зрозуміло, якщо це важливо і завдання вам під силу).

Риби

У неділю Риби ризикують з головою потонути в рутині! Прямо на порожньому місці можуть то і справа виникати питання, які потребують вирішення, і якщо Риби не вирвуться з замкнутого кола, то посвятять плинності весь день.