Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Ви подумаєте або скажете: «Від жінок і грошей – одні неприємності, а від їх поєднання – тим більше», а зірки додадуть: «І від Вашої ліні і прагнення до задоволень – у багато разів!».

Телець

Бережіть голову, і особливо обличчя. Гранична уважності при голінні небезпечною бритвою! При виборі кольору віддайте перевагу гамі зелених відтінків.

Близнюки

У цей день можна їсти багато і смачно. Візьміть якийсь неймовірний кулінарний рецепт і втілюйте в життя його рекомендації. Тепер запросіть хороших друзів, і поїхали...

Рак

У Вас з'явиться можливість для того, щоб проявити ділову хватку. Не втрачайте удачу — шанс досягти успіху в кар'єрі зовсім близько. Від Вашої активності залежатиме багато. Засукати рукави-і вперед — до нових вершин! В післяобідній час непогано запланувати спільний відпочинок. Займіться разом з домочадцями облаштуванням будинку. Увечері корисно подумати на тему про майбутній відпочинок.

Лев

Для Вас будинок – предмет гордості, Ви – його управитель і законодавець, піклується в числі іншого і тому, як би ефектно продемонструвати свій рівень життя. Вам захочеться хоч раз в житті влаштувати власній оселі світський прийом – за всіма правилами, може, навіть з церемоніймейстером.

Діва

Відповідь на пропозицію руки і серця скоріше за все буде негативною, а пропозиція в додачу і гаманця може навіть образити передбачуваного серцевого партнера. Просто сьогодні для цього не час. Потерпіть ще лише тиждень.

Ваги

Є сенс дати відпочити голові і попрацювати м'язами – зайнятися спортом, скопати свої шість соток і т. п. Кохана (коханий) зробить Вас спершу щасливою людиною на землі, а потім найнещаснішою – тому, що все коли-небудь закінчується.

Скорпіон

Повна реабілітація за минулі огріхи. З неглибокого «мінуса» Ви вийдете на великий «плюс». Можливі хороші прибутки. При підтвердженні обставинами особистого гороскопа – неабиякі кулінарні здібності.

Стрілець

День неспокійний, нерівний. Так, перед вами відкриваються нові можливості, але скористатися ними непросто. Багатьом представникам знаку доведеться піти на угоду з совістю. Уникайте непослідовності у фінансовій сфері, зберігайте вірність прийнятим рішенням. Бажано відмовитися від небезпечних експериментів і уникати ситуацій, пов'язаних з ризиком.

Козеріг

Неважливе самопочуття і такий же настрій. Постарайтеся цей день провести спокійно.

Водолій

Там, де було порожньо, стало дуже густо. Приймайте замовлення, отримуйте аванси і метушіться. Але тільки не скупіться, не беріть на себе зобов'язань більше, ніж можете виконати. Інакше або не встигнете у строк, або зробите неякісно. Але, якщо вже вибирати, то краще віддати перевагу першому.

Риби

Виявляється, Ви – природжений екстрасенс, здатний відчувати і розуміти людей багато, не говорячи з ними і зовсім їх не знаючи. Але Ваша потужна сенситивність може залишатися нерозвиненою або давленной, якщо Ви не будете займатися її розвитком спеціально.