Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Проявляйте ініціативу і у фінансах, і в особистих відносинах. Це буде запорукою вашого майбутнього успіху. День гарний для косметичних процедур, а ось в перукарню краще не ходити.

Телець

Не варто впиратися і битися об стіну. Це тільки викличе невдоволення начальства. Ви прагнете щось удосконалити чи по-новому подивитися на проблему, але стикаєтеся з нерозумінням і перешкодами. Розслабтеся, мабуть, ще не прийшов для цього час.

Близнюки

Прорахунки у фінансових питаннях можуть стати наслідком вашої завзятості або дратівливості. Щоб зняти нервозність, здійснити пішу прогулянку і не відвідуйте місць скупчення народу. Сьогодні не варто позичати гроші або брати кредити.

Рак

Не купуйте дорогі речі, одяг, не звертайтеся до пластичних хірургів і косметологів. Це призведе тільки до грошових витрат і втрат. Проблеми можуть виникнути несподівано, і вони зажадають серйозних грошових витрат. Не давайте гроші в борг і самі не беріть кредити.

Лев

Сьогодні у вас буде багато спокус, на які не завжди знайдеться потрібна сума. Це може засмутити вас. Але не варто позичати гроші, щоб зробити велику покупку, віддати їх буде важко.

Діва

Сприятливий і плідний день, протягом якого справлятися з усіма проблемами, що виникають допоможе здоровий глузд. Справи підуть непогано, можна братися за нові проекти, правда, при цьому бажано заздалегідь заручитися підтримкою людей, яких ви хотіли б зробити своїми союзниками або покровителями.

Терези

Чудовий день для виконання дрібних справ, для аналізу і відомості фінансових рахунків. Можливо, з'явиться можливість зміцнення вашого матеріального благополуччя. Романтичні зустрічі краще перенести на інший день.

Скорпіон

Не з'ясовуйте стосунків з партнерами, зараз не час. Утримайтеся від суперечок, це може відбитися на відносинах. Не варто звертатися до суду. Сьогодні найкращий час для романтичних зустрічей, але тільки будьте делікатні і стримані в емоціях.

Стрілець

Бажання сперечатися і робити все по-своєму може закінчитися сумно. Ставте обороти, не гарячкуйте і не зліться, тим паче вдома. Виявляйте мудрість і стриманість. Виключіть алкоголь і не сідайте за кермо.

Козеріг

Будьте обережніше з почуттями оточуючих — сьогоднішній день загрожує образами. У просуванні до своєї мети, не забувайте про відпочинок і почуття міри. Можлива допомога з боку родичів.

Водолій

Не варто впиратися і битися об стіну. Це тільки викличе невдоволення начальства. Ви прагнете щось удосконалити чи по-новому подивитися на проблему, але стикаєтеся з нерозумінням і перешкодами. Розслабтеся, мабуть, ще не прийшов для цього час.

Риби

Не купуйте дорогі речі, одяг, не звертайтеся до пластичних хірургів і косметологів. Це призведе тільки до грошових втрат і втрат. Проблеми можуть виникнути несподівано, і вони зажадають серйозних грошових витрат. Не давайте гроші в борг і самі не беріть кредити.

Джерело: УкрМедіа