У жовтні 2016 року гороскоп радить всім знакам зодіаку більше уваги приділити відносинам з вашою половинкою. Найголовніше — співпраця і взаємодопомога, турбота одне про одного.

Можливо, доведеться поступитися егоїстичними інтересами заради зміцнення вашого союзу, але це набагато краще, ніж йти на конфлікт. Однак досягти взаєморозуміння буде непросто, адже Венера, головна планета нашої романтичної життя, і Ліліт в першій декаді жовтня перебувають в напруженому аспекті. Обидві планети будуть перебувати у Скорпіоні, а Венера в цьому знаку знаходиться у вигнанні — тут вона дає любов і ненависть, пристрасть і ревнощі, можуть проявитися сильні образи, прихильність, претензії до партнера, в тому числі і пов'язані з інтимним життям.

Секстіль Венери з Юпітером і квадрат з Нептуном з 24 по 28 жовтня спровокують занадто велику розбірливість і критичність у справах любовних, а ось в наступні кілька днів очікується розвиток духовної зв'язку, можливість вирішити протиріччя —зрозуміло, якщо ви підніметеся вище егоїзму. Марс у ці дні в Козерозі, він дає сильну енергетику чоловічої статі, бажання домінувати, перемагати, завойовувати. Марс у Козерозі також обіцяє успіх людям творчим і особливо спортсменам, проте їм доведеться витримати жорстке суперництво.

З 18 жовтня Венера перейде в знак Стрільця, де у неї езотерична екзальтація, і з'явиться потреба у духовному спілкуванні, це час особливо підходить для романтичних подорожей. З 18 числа і до кінця місяця в спілкуванні половинок буде більше гармонії, так як Венера і Юпітер в дружніх знаках. Юпітер весь жовтень 2016 року буде перебувати в Терезах, звідки стане допомагати своєю енергетикою всім, хто звик багато працювати, практично будь-яка робота буде успішною.

Сонце 23 жовтня покине знак Терезів і зайде у сузір'я Скорпіона, це несприятливий день для важливих справ, особливо переговорів. З 12 по 18 жовтня Сонце буде в опозиції до ретроградному Урану. У ці дні будьте обережні в спілкуванні з людьми, утримайтеся від прийняття поспішних рішень. Важливі переговори з діловими партнерами краще провести до 25 жовтня, поки Меркурій буде перебувати в Терезах. З переходом у Скорпіон він посилить прагнення до розкриття таємниць. Це вдалий час для криміналістів, слідчих, а також всіх, хто займається езотерикою, досліджує невідоме. Кращі дні для наукових досліджень — з 3 по 13 жовтня, коли можна закласти довгострокові фундаментальні проекти.

20 жовтня відбудеться протистояння Меркурія з Ураном. У цей день слід уникати агресивних компаній, масових скупчень людей. Особлива обережність потрібна у спілкуванні — не рекомендується спілкуватися з магами, екстрасенсами, користуватися магічними замовляннями. Є ризик зіткнення з кримінальними елементами.