Гороскоп на жовтень 2016 року для всіх знаків зодіаку рекомендує заводити спілкування з новими людьми і налагоджувати контакти через соціальну мережу. У цей період успішним буде обмін майстерністю, наукова робота та ділові переговори. Жовтень місяць цього року стане прекрасним періодом для вигідного партнерства.

Гороскоп на жовтень 2016 Овен

У Овнів в жовтні буде вибір – слухати улесливі слова і вірити їм або ж розкрити ширше очі і дивитися на вчинки людей. Весь місяць вас намагатимуться обвести навколо пальця, нашіптуючи на вушко приємні слова. Зірки рекомендують Овнам бути напоготові, судити людей виключно по діям.

В середині жовтня у Овнів можуть пропасти гроші, невелика сума або заощадження. Ви цього уникнете, якщо будете уважні. Не впускайте в будинок чужих людей та не розкривайте секретів незнайомцям.

Кінець жовтня сприятливий для того, щоб налагоджувати особисті стосунки. Якщо ви не в парі, то сміливо показуйте свої симпатії тим людям, які вам подобаються.

Особливо сприятливі дні гороскопа Овнів для будь-яких справ і починань: 2 жовтня, 10 жовтня, 23 жовтня, 31 жовтня 2016.

Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 1 жовтня, 12 жовтня, 22 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Телець

На початку місяця тільцям потрібно поберегти своє здоров'я. Уникайте протягів, будьте обережні з колючими і ріжучими предметами, відкритим вогнем.

Середина місяцях принесе Тельцям можливості для особистого розвитку або кар'єрного росту. Якщо вам надійде вигідна ділова пропозиція на роботі, то рекомендується зваживши позитивні і негативні сторони, прийняти його.

Дуже корисним буде позалицятися за коханою людиною або показати тому, хто вам подобається, вашу симпатію. Не приховуйте своїх почуттів, зробіть подарунок своїй половинці. Вельми доречним також буде влаштувати романтичний вечір або несподіване побачення.

Особливо сприятливі дні гороскопа Тельців для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 11 жовтня, 20 жовтня, 30 жовтня 2016.

Дні, в які Тельцям слід проявити обережність: 2 жовтня, 13 жовтня, 25 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Близнюки

Якщо у Близнюків буде бажання втекти з реального життя, не ховайтеся в віртуальному світі. Є ймовірність того, що Близнюки в перших числах жовтня можуть програти гроші в азартних іграх або добровільно віддати велику суму шахраям.

Якщо у вас буде недобрий настрій в жовтні, не чекайте тих, хто вам його підніме. Будьте власним джерелом натхнення: дивіться фільми, читайте книги, відвідуйте людні місця.

Якщо ви помітите увагу з боку протилежної статі, не уникайте знайомств. Будьте відкриті і привітні.

Кінець місяця порадує Близнюків несподіваним грошовим додатком. Матеріальні цінності витрачайте на свій розсуд, але зірки не рекомендують вам витрачати їх на одномоментні радосщі.

Особливо сприятливі дні гороскопа Близнюків для будь-яких справ і починань: 4 жовтня, 14 жовтня, 25 жовтня, 27 жовтня 2016.

Дні, в які Близнюкам варто проявити обережність: 6 жовтня, 13 жовтня, 28 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Рак

Жовтень пройде для Раків досить стабільно і спокійно. Якщо у вересні ви втомилися від робочих справ, то зараз можете трохи відпочити, хоч удома, хоч в подорожі.

Вельми доречним буде зайнятися чимось, що приносить вам задоволення. Якщо у вас є хобі, то присвячуйте йому свій вільний час. Ви отримаєте задоволення і заряд енергії.

Гороскоп на жовтень 2016 не рекомендує Ракам захоплюватися екстремальними видами спорту, особливо після двадцятих чисел місяця. Зараз не час стрибати з парашутом або їздити на великій швидкості. Навіть якщо це стиль вашого життя, потрепіть небагато, так як в жовтні можливі аварії і переломи. Якщо ви водите машину, то краще побільше ходіть пішки, не здійснюйте трюків на велосипеді.

Особливо сприятливі дні гороскопа Раков для будь-яких справ і починань: 6 жовтня, 13 жовтня, 24 жовтня, 27 жовтня 2016.

Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 2 жовтня, 16 жовтня, 29 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Лев

Саме час для радості! У жовтні хороші новини будуть сипатися як з рогу достатку. Все, про що ви давно мрієте, збудеться і здійсниться, немов само собою.

У середині місяця Леви можуть сміливо їхати в подорожі, дорога буде вдалою, порадує вас свіжими емоціями та враженнями.

Також гороскоп на жовтень 2016 обіцяє вам удачу в фінансових питаннях. Якщо ви хочете підзаробити, то можете сміливо вкладати гроші в якусь справу, воно обов'язково « вигорить ».

Витратьте трохи з отриманого прибутку на себе, подаруйте собі обновку або просто що-небудь для душі.

Особливо сприятливі дні гороскопа для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 9 жовтня, 22 жовтня, 30 жовтня 2016.

Дні, в які Левам слід проявити обережність: 4 жовтня, 16 жовтня, 27 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Діва

У Дів на початку жовтня може виникнути відчуття, що на них всі дивляться. Можливо, це буде викликано вашим квітучим зовнішнім виглядом, що дуже ймовірно, адже положення планет приверне до вас сексуальну енергію.

Досить імовірно, що в десятих числах жовтня ви будете відчувати невпевненість в собі. Повірте, що ця невпевненість – підступи вашої розумової діяльності, а не відображення реальності. НЕ зациклюйтеся на порожніх і безглуздих речах, радійте життю і, звичайно ж, будьте вдячні за свою зовнішність. Якщо ж самооцінка у вас впала, то скористайтеся хорошим парфумом, косметикою, красивим одягом і ви не помітите, як знову будете впевнені в собі.

Середина місяця засмутить Дев дрібним зрадою. Ця ситуація не зіпсує вашу репутацію, але потріпає нерви. Зірки рекомендують просто пережити цю ситуацію, не приймаючи близько до серця.

Особливо сприятливі дні гороскопа Дев для будь-яких справ і починань: 9 жовтня, 12 жовтня, 18 жовтня, 24 жовтня 2016.

Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 2 жовтня, 16 жовтня, 27 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Терези

Терезам, на початку жовтня, рекомендується бути ввічливими і терплячими зі своєю половинкою. Можливі тертя через дрібниці, сварки через надумані проблеми і невеликі скандали зі сльозами. Якщо ви проявите життєву мудрість, то цих неприємностей цілком можна буде уникнути.

А от самотні Терези можуть розслабитися. На початку місяця присвятіть свій вільний час домашнім справам, а не прогулянкам. А ось в кінці місяця сміливо відвідуйте галасливі заклади, так як саме в цей час у вас буде можливість зустріти приємну вам людину.

Якщо у вас з'явиться бажання, не відмовляйте собі в задоволенні витратити гроші з особистих заощаджень. Придбайте собі те, що хочеться: побутову техніку, одяг або тур за кордон. Купівля буде вдалою і обов'язково підніме вам настрій.

Особливо сприятливі дні гороскопа Терезів для будь-яких справ і починань: 7 жовтня, 9 жовтня, 18 жовтня, 23 жовтня 2016.

Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 10 жовтня, 19 жовтня, 27 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Скорпіон

Як ви можете пам'ятати з народного прислів'я, серцю не накажеш. А значить, Скорпіонам не варто навіть намагатися полюбити того, ког не хочуть любити. Саме на початку жовтня у вас буде спокуса вступити у відносини з розрахунку. Не керуйтеся бажанням наживи, краще слухайте своє серце.

У середині місяця вам знадобиться вміння тверезо оцінювати свою зовнішність. Не одягайте те, що вам не йде. Відмовтеся від мішкуватою одягу з ненатуральних тканин, позбудьтеся від одягу сірих і нудних кольорів. Витратьте гроші на красиві, гідні речі, які будуть радувати вас.

Кінець жовтня привнесе у ваше життя деяку метушню. Можливі несподівані новини на роботі або в особистому житті.

Особливо сприятливі дні гороскопа Скорпіонів для будь-яких справ і починань: 3 жовтня, 8 жовтня, 29 жовтня, 31 жовтня 2016.

Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 2 жовтня, 15 жовтня, 26 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Стрілець

У Стрільців у жовтні буде багато роботи. Якщо ви працюєте на себе, то вам це буде в радість, адже потік клієнтів обіцяє збільшення прибутку. Віддавайтеся справах на сто відсотків, ви отримаєте відмінний дохід і велике особисте задоволення.

Якщо ж ви працюєте на когось, то такий аврал не доведеться вам до душі. Що ж, наберіться терпіння і намагайтеся встигати виконувати всі завдання в строк, так як вони мають властивість накопичуватися.

Вільного часу у Стрільців в жовтні буде небагато, але вільний час присвятіть або собі або друзям, або найближчим людям. Влаштовуйте сімейні вечері, якщо на носі свято – голосно і шумно його відсвяткуйте з пишним застіллям і дорогими подарунками.

В кінці місяця гороскоп на жовтень 2016 рекомендує Стрільцям приділити увагу подрузі з темним волоссям. Якщо вона попросить вас про допомогу, ні в якому разі не відмовляйте, навіть якщо у вас і немає великого бажання допомагати.

Особливо сприятливі дні гороскопа Стрільців для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 8 жовтня, 26 жовтня, 30 жовтня 2016.

Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 6 жовтня, 19 жовтня, 27 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Козеріг

Козерогам пора щось змінювати у своєму житті. Можливо, ви зараз занудьгували, тому що вам не вистачає емоцій. Не чекайте « погоди з моря », різноманітьте плавне і нудне протягом вашого життя. Що ж зробити? Гороскоп на жовтень 2016 рекомендує Козерогам зайнятися активними або екстремальними видами спорту. Сміливо записуйтеся на секцію єдиноборств, опановуйте силовими видами спорту, вчіться екстремальному водінню.

Така невелика поправка у вашому звичному розпорядку відніме не більше декількох годин на тиждень, але помітно додасть « перцю » у ваше життя. До того ж це відмінний привід для знайомства.

Жовтень піднесе вам кілька новин, деякі з яких будуть не зовсім приємними.

Особливо сприятливі дні гороскопа Козерогів для будь-яких справ і починань: 8 жовтня, 13 жовтня, 26 жовтня, 28 жовтня 2016.

Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 2 жовтня, 16 жовтня, 31 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Водолій

Спробуйте себе в чомусь новому. Якщо у вас є вже втоптана стежка, яка і складає шлях вашого життя, це не завадить вам змінити ваш звичний побут в кращу сторону.

Побільше « працюйте » руками – майструєте підробки, готуйте страви, вирощуйте рослини. Несподівано для всіх, ви можете відкрити в собі нові таланти.

Середина місяця як найкраще підходить для того, щоб вкласти гроші. Ви можете відкрити депозит у банку або взяти участь в якійсь операції. Не бійтеся робити великі за сумою вклади, зірки обіцяють вам удачу в фінансових операціях.

Після двадцятих чисел жовтня буде більш ніж доречно зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Іноді Водолії відчувають почуття ліні і не бажають витрачати сили на своє перетворення. В цей час розташування планет змусить вас потурбуватися своєю зовнішністю і зробити щось для себе. Вирушайте в салон краси або модний магазин, довіртеся своєму внутрішньому голосу і порадуйте себе чимось.

Особливо сприятливі дні гороскопа Водоліїв для будь-яких справ і починань: 11 жовтня, 18 жовтня, 21 жовтня, 25 жовтня 2016.

Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 10 жовтня, 20 жовтня, 30 жовтня 2016.

Гороскоп на жовтень 2016 Риби

Жовтень принесе відповіді на ті питання, які давно хвилюють Риб. Особливо, це торкнеться їхнього особистого життя. Якщо ви в стосунках, але до цих пір не знаєте чого очікувати від вашого партнера, то саме зараз ви зрозумієте ціну його вчинкам і обіцянкам. Можливо, виникне ситуація яка поставить під сумнів подальше перебування разом.

Якщо ж ви самотні, то гороскоп на жовтень 2016 обіцяє увагу від представників протилежної статі. Однак не забувайте про обережність. Пам'ятайте, що не варто довірятися малознайомим людям.

В кінці місяця ви можете отримати цікаву пропозицію, яке торкнеться роботи. Перш ніж прийняти або відхилити її, порадьтеся з близькими людьми або друзями. Можливо, ви не зможете тверезо оцінити ті сторони, які побачать люблячі вас люди.

Особливо сприятливі дні гороскопа Риб для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 10 жовтня, 21 жовтня, 26 жовтня 2016.

Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 1 жовтня, 15 жовтня, 28 жовтня 2016.

Джерело