Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Сьогодні життєвий потенціал, особиста чарівність, а також уміння Овнів переконувати оточуючих - будуть на висоті. Можливо Овни отримають привабливу пропозицію, однак перш ніж прийняти рішення, варто все добре продумати. Ймовірні непорозуміння або розбіжності як з партнерами, так і з близькою людиною.

Телець

Сьогодні навіть близькі люди не зможуть зрозуміти причини, що породили гнів і агресію з боку Тельців. Оточуючі будуть вловлювати настрій Тельців навіть не за словами, а за інтонації, міміці і жестам.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам варто уникати місць, де є велике скупчення людей. Обачність і здоровий глузд, допоможуть Близнюкам впоратися з негативними тенденціями дня, а суспільство близької людини допоможе їм відволіктися від неприємностей.

Рак

Для того щоб розслабитися, Ракам сьогодні потрібно згадати дитинство. Провести день у веселій компанії, відвідати зоопарк, погодувати тварин. Таким чином Раки не тільки відпочинуть, але і відновлять сили до завтрашнього робочого дня.

Лев

Сумніви - абсолютно, до речі, безпідставні - у відповідному почутті можуть змусити Львів підозрювати партнера в нещирості. Перш, ніж щось сказати або зробити, Левам варто сто разів подумати.

Діва

Сьогодні душа Дів буде просити багато романтики і ніжності. І те й інше, Діви знайдуть поруч у тих, хто кожен день зустрічає їх вдома з роботи.

Терези

Нагальні проблеми, які Терезам доводиться волею-неволею вирішувати, здаються чимось дріб'язковим і непотрібним. Протягом дня Ваги відчують непереборне бажання вирватися з домашньої метушні. В житті є ряд дійсно важливих речей.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть починати нові проекти, вони обіцяють принести чималий дохід. Можливо сьогодні, деяким Скорпіонам доведеться відправитися в тривале відрядження. Життєвий потенціал сьогодні, буде знаходитися на високому рівні.

Стрілець

У сфері професійної діяльності Стрільців чекає дуже важкий день. Дуже обережно потрібно ставитися до нових ідей і пропозицій, можливо саме сьогодні, Стрільці отримають неправдиву інформацію.

Козеріг

Сьогодні, Козероги як ніколи будуть зайняті підтриманням морального комфорту в сім'ї. У любові Козероги відчують себе переможцем.

Водолій

Сьогодні Водолії будуть занадто сильно налаштовані на мінор - лірику, романтику, мрійливу споглядальність. Помітно підвищена чутливість до емоцій і почуттів інших людей. У жінок можуть з'явитися капризи, плаксивість.

Риби

Роблячи добро оточуючим, Риби будуть ще більше перебувати в піднесеному настрої. Сьогодні не варто братися за нові справи, та Риби, власне, і не будуть виявляти до цього інтерес.

Джерело: УкрМедіа