Якою буде субота, 24 вересня для різних знаків зодіаку?

Овен

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишнього світу. Ви настільки пориньте в особисті проблеми, що не будете звертати уваги на оточуючих. Навіть якщо ви дуже зайняті, приділіть час дітям чи своїм підопічним.

Телець

Попутний вітер дме в вітрила. Вашого успіху можуть серйозно перешкодити тільки ваша власна неорганізованість і бажання вирішити відразу кілька проблем. Разом з друзями та однодумцями будуйте плани на майбутнє в області створення спільних підприємств, у громадській та політичній сферах.

Близнюки

Цей день може принести неприємні сюрпризи. Можливі несподіванки в поїздках, при користуванні транспортом, раптові ускладнення при роботі з документами, переговорах, отримання не зовсім приємних звісток. Будьте уважніше до того, що здається вам дрібницями, і тоді неприємності обійдуть вас стороною.

Рак

Сьогодні і в найближчі дні не варто вирушати в подорож. Це підприємство стає не стільки задоволення, скільки проблеми. Відпочивайте, як ви звикли, а якщо ж доведеться працювати краще виконувати ту роботу, яка обрана самостійно. Тоді ви і справу зробите, і отримаєте задоволення.

Лев

Цей день підходить для спілкування з друзями, виходу у світ, перспективних знайомств. Сприятлива зустріч з друзями. Можливе виникнення нової дружби. Вдалий час для студентів і всіх, кому доводиться здавати іспити. Можна будувати плани на майбутнє. Проведіть час у людному місці і в галасливій компанії. Спробуйте сили в водінні автомобіля.

Діва

Непоганий час для ідеологічного керівництва іншими людьми, викладання. Діви можуть викликати щиру симпатію в оточуючих під час публічних виступів. Не пропустіть унікальну можливість для побудови фундаменту подальшого процвітання, прогрес у досягненні довгострокових цілей.

Ваги

Ймовірно, через несприятливе розташування планет вас чекають помилки в поведінці або прорахунки в роботі. Можливі різкі і раптові перепади в настрої. Можливі проблеми з реалізацією планів та ідей, конфлікти з партнерами: правдивість, довірливість і деяка життєва наївність завадять вам розпізнати підступи недругів.

Скорпіон

Несприятливий збіг обставин чи підступи недоброзичливців можуть змусити вас кинути всі сили на захист свого авторитету. Ймовірно, у професійній сфері діяльності ви займаєте більш скромне становище, ніж те, на що здатні. Будь-які комерційні поїздки або фінансові операції сьогодні краще відкласти.

Стрілець

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете повною мірою проявити свої таланти та здібності або використати ситуацію у власних цілях. Все, чого ви досягнете, буде зроблено з великим трудом. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня.

Козеріг

В цей день остерігайтеся пліток і підступів недоброзичливців. Будьте пильні і обережні в обіцянках – зірки попереджають про ймовірну агресії. Не намагайтеся сьогодні добитися прориву в справах: даний період несприятливий для корінних змін. Після роботи поспішайте додому і не здійснюйте вечірніх прогулянок на самоті.

Водолій

Захоплена робота, що потребує великого фізичного напруження, або прагнення домогтися успіху в очах оточуючих може грунтовно підірвати ваші сили і негативно позначитися на самопочутті. Сьогодні протипоказані поспішність і метушливість. Хороший день для подорожі, прогулянок на свіжому повітрі, активного відпочинку в компанії приємних людей.

Риби

День сприятливий для активного відпочинку: походу в ліс або прогулянки по парку. Ймовірно неприємну звістку, яка змусить вас кинутися назустріч невідомим небезпекам або встати на захист власних інтересів. Необдумані дії по відношенню до дорогій людині або небажання прийти до згоди, поступившись внутрішньою свободою, можуть мати тривалі неприємні наслідки.

Джерело: УкрМедіа