Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен У професійній діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом і уникати ризику, до якого вас будуть підштовхувати. Для тих, хто ще не встиг обзавестися сім'єю, переважно якомога більше часу приділяти своєму дозвілля поза домом, так як не виключено, що саме сьогодні ви познайомитеся з людиною, з яким зв'яжете подальшу долю.

Телець Спілкування з близькими людьми і контакти з партнерами несуть оманливі надії і розчарування. Емоції будуть перехоплює через край. Не виключено, що самопочуття різко погіршиться. Кінець дня загрожує песимістичними настроями і навіть депресією. Будьте гранично обережні – підвищена ймовірність травм. Матеріальне становище залишиться незмінним, незважаючи на вашу зрослу ділову активність.

Близнюки Будь-яка справа потребує особливої уваги та обережності. Сприятливий день для перспективного планування, для пошуку нових джерел заробітку, для зміни сфери діяльності. Вам належить прийняття дуже важливих рішень, однак швидка вигода від задуманого досить сумнівна.

Рак Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю добитися того, що раніше здавалося недоступним. Не виключено, що ви отримаєте фінансову підтримку від батьків, друзів або партнерів. Зірки рекомендують розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця розпочату справу.

Лев Ні в якому разі не робіть ніяких капіталовкладень або великих покупок – несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. День сприятливий для поїздок, відряджень, подорожей. Вдалий день для громадських діячів, юристів, медиків. Приділіть увагу родині. Ваші терпіння і такт допоможуть створити обстановку довіри, затишку і душевної теплоти.

Діва Кругообіг подій захопить вас з самого ранку. Безліч невирішених проблем чи невиконаних зобов'язань потребує негайного вирішення. Ви опинитеся всім потрібні. Можливо ділове знайомство або несподіваний збіг обставин, який принесе прибуток.

Терези Сприятливий день для вирішення накопичених справ або зміцнення власних позицій. Не виключено, що в справах, що вимагають негайного дозволу, вам доведеться проявити ініціативу і наполегливість. Бути може, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли, однак запальність і нетерпіння можуть утруднити вирішення проблем.

Скорпіон Сприятливий день для вирішення накопичених справ або зміцнення власних позицій. Не виключено, що в справах, що вимагають негайного дозволу, вам доведеться проявити ініціативу і наполегливість. Бути може, події найближчим часом будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли, однак запальність і нетерпіння можуть утруднити вирішення проблем.

Стрілець День сприятливий для звернень до начальства, урядові установи, громадські та правові організації. Вас чекають ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів. Ваша наполегливість і ділова активність допоможе подолати перешкоди і приведе до високих результатів. Ні в якому разі не відступайте назад і не йдіть на компроміс. Хороший день для подорожей і прогулянок.

Козеріг День сприятливий для звернень до начальства, урядові установи, громадські та правові організації. Вас чекають ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів. Ваша наполегливість і ділова активність допоможе подолати перешкоди і приведе до високих результатів. Ні в якому разі не відступайте назад і не йдіть на компроміс. Хороший день для подорожей і прогулянок.

Водолій Вміння слідувати традиціям, усталеного укладу життя зіграє важливу роль у гармонійних стосунках з близькими людьми. Відкладені справи або давні зобов'язання вимагатимуть негайного виконання. Зверніть увагу на здоров'я, побережіть сили і нерви. Пам'ятайте – іноді необхідно віддати, щоб потім отримати вдвічі. У справах не виключайте компромісні рішення

Риби Цікаве знайомство можливо в компанії друзів або в дорозі. Роман буде розвиватися стрімко, але, швидше за все, швидко зійде нанівець. Сьогодні ви обоє готові дарувати один одному ніжність і ласку, а завтра будете страждати від образи та розчарування. Не давайте волю емоціям.

Джерело: УкрМедіа