Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Сьогодні перемога повинна бути у Ваших руках, вона не може дістатися нікому іншому. Однак, будьте готові вчасно зупинитися, Ви можете у запалі пробігти повз п'єдесталу.

Телець Сьогодні у Вас можуть з'явитися великі і багатообіцяючі перспективи. Щось доведеться вибрати, Ви навряд чи зумієте вхопитися за всі можливості відразу.

Близнюки Стримуйте свої бажання. Краще синиця в руці, ніж страус в пустелі. Огляніться навкруги, світ прекрасний.

Рак Сьогоднішні події вселять у Ваше серце впевненість, що час ще є, і Ви багато чого можете встигнути. Встигайте прямо зараз, навіщо ж відкладати?

Лев Сьогодні Вам, схоже, доведеться забути про особисте життя. Хтось покличе Вас на допомогу, і Ви цілий день будете сумлінно займатися чужими проблемами.

Діва Сьогодні Вам не варто довіряти секрети, ви навряд чи зможете їх зберегти, як би Ви не старалися. Будьте гранично щирі.

Терези Хтось, сам того не усвідомлюючи, ускладнює Ваше життя. Говорити йому про це марно - образиться і буде ускладнювати свідомо. Краще ввічливо натякнути, що Ви були б дуже вдячні, якби зазначена особа зайнялася тим-то.

Скорпіон Сьогоднішній день просто ідеальний для будь-якого роду поїздок. Вам досить важко буде всидіти на місці, і якщо ніяких інших переміщень не очікується, Ви з великим ступенем ймовірності проведете цей день в біганині по коридорах.

Стрілець Сьогодні вдалими і навіть приємними будуть контакти з Левами, Близнюками і Водоліями. До представників інших знаків зодіаку Вам краще не приставати - нічого доброго з цього не вийде.

Козеріг Сьогодні Вас буде нестримно манити водна стихія. Це навіть може виявитися небезпечним. Безпека понад усе, пам`ятайте про це!

Водолій Сьогодні, своїм бажанням все змінити, Ви можете грунтовно наламати дров. Не варто примножувати сутность понад необхідність.

Риби Вас може здолати відчуття безпорадності перед лицем величезної кількості абсолютно непідйомних справ. Вони, однак, від цього не просунуться, і якщо Вам не зовсім байдужа їхня доля, доведеться взяти себе в руки і почати активну життєдіяльність через “не можу”.