Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Ви комфортно себе відчуваєте, коли займаєтеся дослідженнями, відкриттями і обміном інформації. Незважаючи на жвавий інтерес до Вашого життя, Ви намагаєтеся бути ввічливим.

Телець Перед Вами буде стояти вибір: зайнятися роботою повністю або відмовитися від неї. Будь-яке рішення, яке Ви приймете, буде Вашим і автоматично правильним.

Близнюки Ви зрозумієте, що хтось із Ваших друзів Вами користується. Ви любите закон і порядок, а також високо цінуєте своїх близьких. Можливо, саме час переглянути своє коло спілкування і звернути увагу на людей, які завжди поряд.

Рак Цей день видасться Вам напруженим, але свого роду цікавим. Большу частину дня Ви проведете спілкуючись і обмінюючись ідеями з членами сім'ї або старшими людьми.

Лев Зараз вдалий час для того, щоб провести його з друзями або родичами в приємній, теплій атмосфері. Цей день буде сповнений емоцій, а Ви можете замислитися над сенсом життя.

Діва Ви зараз від ідеалізму повернетеся до реальності. Разом з друзями, які розділять ті ж ідеали, Ви будете разом проводити час, працювати і насолоджуватися зміною світу на краще.

Терези Час біжить неймовірно швидко і для всіх. Вас чекає запрошення, після якого Ви вирішите оновити свій гардероб, зачіску, життя. У Вас це вдасться сповна.

Скорпіон Те, що нагадує конфлікт між двома командами або двома сусідами, може закінчитися завдяки Вашій здатності вирішувати спір. З Вашою організованістю, Ви можете швидко перетворити складну ситуацію у веселу розвагу.

Стрілець Можливо, Ви запланували провести цей день з друзями або членами сім'ї. Але зараз все це Вам вже не здається настільки цікавим, дістаньте не дочитану книгу та пориньте у світ літератури.

Козеріг У Ваших власних інтересах буде спершу впоратися зі своїми домашніми справами, Ви усвідомите, що всьому є своє місце. Ліпше подумайте перш, ніж у другій половині дня брати участь в якомусь новому проекті.

Водолій Схоже, Ви вважаєте, що Ваші досягнення не мають практично ніякої цінності. Можливо, Ви порівнюєте свій прогрес з прогресом інших людей. Однак Вам варто бути вдячним за свої здібності та вміння представити себе.

Риби Навколишні будуть погоджуватися з Вашими ідеями і хоч Ви і будете здивовані цим фактом, Ви тим не менш будете задоволені. Ваше поточне положення може зажадати прояву вдячності по відношенню до інших людей.