Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Ваші дружні стосунки зараз в процесі змін - старі відносини або знову відновляться або ж завершаться, але утворяться нові. Ви незалежні, впевнені і готові почати нові цікаві взаємини.

Телець Ви будете насолоджуватися і цінувати своє власне життя або відчуєте особливо теплі почуття по відношенню до коханої людини. Необхідні Вам ресурси завжди знаходяться у Вас під рукою, до того ж, Ви знаєте як ними правильно скористатися.

Близнюки Ви живете у своє задоволення і можете далеко зайти, коли справа доходить до неприйнятного відношення відносно оточення. У Ваших друзів можуть бути якісь плани, пов'язані з Вами, тому будьте обережні у своєму бажанні пожартувати або підколоти.

Рак Зараз найкращий період для того, щоб розібратися з фінансовими питаннями. Ви зможете виплатити старий борг і перед Вами відкриються нові можливості.

Лев Ви можете відкрити для себе нові способи самовираження і спілкування. Можливо, Ви захочете змінити свою зовнішність, рухаючись назустріч чомусь більш нестандартному і менш традиційному.

Діва Доля, здається, призведе Вас до Ваших друзів, а також, внесе позитивні зміни у Ваші старі взаємини. Група або організація, в якій Ви берете участь, допоможе стерти межу між метою та засобами.

Терези Ви можете з легкістю влаштувати прийом і розважити групу людей, якщо Вас попросять про це. Ваша гостинність буде зашкалювати, самий час зібрати друзів у себе на лоджії.

Скорпіон Все буде йти своєю чергою і Вас чекає легкий, спокійний день. Ви продемонструєте велике розуміння і чуйність до потреб інших людей і зрозумієте, що це відмінний день, щоб запропонувати свою допомогу або підтримати добровольців.

Стрілець Ви володієте природним даром розуміти чого хочуть інші люди і будете з усіх сил намагатися догодити. Останнім часом Ваші рідні проявляли величезне терпіння по відношенню до Вас і, швидше за все, Ви зараз захочете продемонструвати їм свою вдячність за це.

Козеріг Ви любите використовувати свої інтелектуальні здібності в роботі, а завдяки Вашій проникливості Ви можете без зусиль знайти нові виходи. Ви будете зайняті вирішенням головоломок.

Водолій Ви від природи людина товариська і особливо легко Вам вдається знайти спільну мову з молодими людьми. В даний момент Вас можуть відвідати якісь думки на рахунок Вашого минулого.

Риби Можливо, Вас заспокоює трата грошей, але це може вийти з-під контролю. Тому зараз Вам дуже важливо навчитися розумно і розважливо поводитися з фінансами.