Завжди цікаво дізнатися, що зірки підготували кожному з нас. Чи збудуться мрії, як почне будуватися кар'єра, на що звернути увагу в плані здоров'я. Але найцікавіше і не менш важливе, зрозуміти, чого чекати на любовному фронті, що підніс любовний гороскоп на вересень 2016 для всіх знаків зодіаку.

Овен у вересні 2016 року жодного дня не залишатиметься на самоті. Вам зірки віщують романтичні знайомства, зустрічі з цікавими особистостями і маса яскравих вражень. Під час спілкування з новими людьми в вересні Овен зав'яже роман з чарівною особою. Це буде не просто захоплення, а душевна спорідненість. Одинокий Овен можливо вперше задумається про міцність і щирість стосунків. Щоб не помилитися з вибором, вам варто прислухатися до голосу інтуїції.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Овна пророкує гармонійні відносини в родині. Ви давно мріяли повторити «медовий місяць» з чоловіком? Вересень для романтики і пристрасті підходить чудово. В кінці вересня можете вирушати з коханим в подорож або просто виїхати за місто, ближче до природи. Вечеря при свічках, на вашу думку, вже не цікаво та не сучасно? На жаль, це не так. Ваш супутник життя буде у нестямі від радості і щастя, якщо ви в вересні влаштуєте йому маленьке сімейне свято з шампанським. Якщо в кінці вересня 2016 року з'являться серйозні проблеми в особистому житті, то Овна слід попросити поради у близьких друзів.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Тельцю пророкує гармонійний період в особистому житті. Ваші відносини з обранцем стануть набагато міцнішими, що підштовхне на думку: а чи не зробити коханій пропозицію руки і серця? Якщо Телець поки ще не готовий до шлюбу, то йому варто підтримувати зв'язок на тому рівні, який влаштовує обох. Одинокий Телець у вересні навряд чи зустріне свою долю. Але, ви не впадайте у відчай з цього приводу. Адже, життя не стоїть на місці, а любов обов'язково знайде вас. Ви вже стоїте на порозі щирих почуттів. Тельцю слід присвятити час вдосконалення внутрішнього світу. Дивіться на речі більш реально, а не через ілюзорні рожеві окуляри.

У сімейного Тельця все буде складатися в вересні 2016 року чудово. Ви будете часто спілкуватися, гуляти і відпочивати в колі сім'ї. Родичі теж будуть раді бачити Тельця у себе в гостях. Щоб урізноманітнити сімейне життя в вересні, вам з чоловіком необхідно обом прагнути до цього. Організуйте поїздку за місто, урочисту вечерю або сходіть в кінотеатр. Все це поверне вашій парі втрачену пристрасть, а почуття спалахнуть з новою силою.

В особистому житті у Близнюків у вересні 2016 року все складатиметься чудово. Якщо з'явиться нова любов, то вона буде щирою. Якщо ви вирішите відновити відносини з колишнім коханцем(коханою), то у вас теж все вийде. Побачення, визнання, подарунки і пристрасть - так виглядає вересень 2016 року в любовному плані. Взагалі, повна ідилія і гармонія в душі у Близнюків подарує їм гарний настрій і впевненість у завтрашньому дні. Ті, хто поки самотні, можуть розраховувати на чудове знайомство. Правда, втрачати голову після першої ж зустрічі в вересні не варто. Придивіться до людини, дізнайтеся його ближче, а вже потім робіть певні висновки.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Близнюкам радить налагодити обстановку в сім'ї, яка останнім часом стала напруженою. Взаєморозуміння буде, якщо Близнюки самі цього захочуть. Прислухайтеся до думки чоловіка, а не йдіть наперекір. Більше уваги приділяйте у вересні маленьким дітям. Особливо, школярам, які вирушили на навчання. Близнюки поїдуть в гості до далеких родичів.

Якщо Рак хоче знайти справжню любов, то йому не варто сидіти вдома. Кращий варіант для романтичного знайомства - це далека подорож. Саме, в поїздці Рак познайомиться у вересні 2016 року з другою половинкою, про яку давно мріяв. Можливо, що це буде іноземець, або людина, яка живе в іншому місті. Якщо Раку доведеться поїхати в ділове відрядження, то вона теж може виявитися успішною в особистому плані. Але, не забудьте, що за справжню любов доведеться битися. Так-так, майже як в стародавні часи і на шпагах. Не потрібно задкувати назад, якщо ви відчуваєте, що це «ваш чоловік».

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Раку не радить відновлювати відносини з коханцями з минулого. На жаль, такий зв'язок буде обтяжливим і навряд чи призведе до гарного результату. У вересні 2016 року Раку слід налагодити теплі стосунки з родичами. Адже, останнім часом ви насилу знаходите з ними спільну мову. Рак може отримати приємні новини від далеких родичів, які запросять його в гості. Не варто відмовлятися в вересні від такої привабливої пропозиції. Спілкуючись з близькими людьми, Рак отримає слушну пораду з приводу роботи або капіталовкладення.

Лев у вересні 2016 року готовий на любовні звершення. У вас є чудова можливість продемонструвати свою пристрасть і турботу про кохану людину. Лев обдарує обранця квітами, влаштує приємні сюрпризи і поведе на вечерю в ресторан. У вас в вересні 2016 року стільки ніжності і непідробною щирості, що обранець буде в захваті. Жінка-Лев нарешті познайомиться з цікавою і надійною людиною, з яким скоро буде будувати плани на спільне майбутнє. Зустріч відбудеться за умови, що ви самі не будете сидіти вдома, а станете ходити в розважальні заклади, гуляти по парку і відвідувати громадські місця.

Чоловік-Лев не повинен постійно критикувати і ідеалізувати свою супутницю. Інакше, він не влаштує своє особисте життя в вересні. Погодьтеся, що самотність куди гірше, ніж проведення часу в компанії приємною особи. Любовний гороскоп на вересень 2016 року Леву радить частіше бувати в колі своєї родини. Близькі люди сумують за вами і жадають спілкування. До речі, ця рекомендація стосується не тільки до чоловіків-бізнесменів, а й до жінки-Лева, яка займає високу посаду на роботі.

У вересні 2016 року біля Діви буде чимало труднощів в особистому житті. Багато проблем в родині будуть виникати на побутовому і матеріальної грунті. Чоловік явно заздрить тому, що ви домоглися успіху на професійній ниві. Діва постарається залагодити ситуацію, але це відбудеться лише в кінці вересня. Для того, щоб помститися коханій людині, вам не слід вдаватися до зради. Легкий флірт на стороні тільки посилить становище. Розсудливість Діви дозволить їй у вересні вирішити проблему без зайвих ексцесів. Головне, перечекати момент і бути максимально терплячим. Не будуйте далекосяжні плани з тими, хто не викликає у вас глибоких почуттів.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Діві рекомендує зробити пропозицію руки і серця обраниці. Напевно, вона відповість вам взаємністю. У вересні 2016 року бажано зіграти весілля або повінчатися в церкві. До речі, Діві особливо пощастить в сімейному житті, якщо вона укладе союз в цьому місяці. Для планування дитини вересня ідеально підходить, тому Діві слід про це всерйоз задуматися. Якщо у вашій родині через рік з'явиться ще одна Діва, то вона стане творчою особистістю.

У любові неможливо все передбачити, тому Терезам в вересні 2016 року необхідно бути готовими до будь-яких різких змін. Багато назавжди розлучаться з коханою людиною, а інші, навпаки, зміцнять відносини. Якщо Ваги відчувають почуття охололи, то і не варто за них триматися. Краще бути одному, ніж постійно мучитися сумнівами і з кожним днем віддалятися один від одного.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Терезам не радить квапити події, а все ретельно зважувати. Емоційні сплески в вересні можуть серйозно нашкодити Терезам. Дорожіть людиною, якщо щиро любите його і довіряєте. Погодьтеся, що одного разу втративши справжнє кохання, залишається менше шансів зустріти таке почуття знову. У вересні 2016 роки Терези можуть зіткнутися зі зрадою з боку обранця. Ви будете у нестямі від гніву і розчарування, що спричинить нервовий зрив. У сімейних Терезів все йтиме на вищому рівні. У вересні ви влаштуєте близьким людям свято, яке створить затишну обстановку в будинку. Хоча, деякі пари будуть стояти на межі розлучення. Самотні Терези зустрінуть людину, яку полюблять всією душею і серцем.

У вересні 2016 роки Скорпіон буде дивитися на особисте життя з практичної точки зору. Як то кажуть, на одній романтиці далеко не заїдеш. Вам захочеться випробувати обранця на відданість і щире ставлення до себе. Складно спілкуватися з людиною, коли немає повної довіри і гармонії. Головне, не переборщіть з підозрою, інакше втратите не тільки кохану людину, але і надійного друга в одній особі.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Скорпіону радить раціонально підійти до тих відносин, які ви цінуєте. Плани та коригування теж не будуть зайвими у вересні. Скорпіон, який поки не зустрів свою другу половинку, у вересні познайомиться з людиною, який допоможе йому подолати труднощі в житті. Вам необхідно визначитися, наскільки дорогий вам коханий. З дітьми у сімейного Скорпіона можуть виникнути складності в спілкуванні. Підтримайте дитину і дайте їй кілька мудрих життєвих порад. У вересні 2016 року найбільше часу проводьте з сім'єю та родичами. Якщо Скорпіон відчуває себе командиром в будинку, то йому варто частіше займатися побутовими питаннями.

Для Стрільців у вересні 2016 року сватання, весілля можуть пройти зараз всупереч усім традиційним канонам, але дуже цікаво, вдало. 6-8 вересня ви станете абсолютно непередбачуваною, будете діяти навіть у шкоду собі і важливим для вас відносин. Якщо голос розуму не зможе до вас достукатися, обмежте своє спілкування. Проте кращий спосіб впоратися з такими бурхливими поривами — це перетворити їх в енергію жіночої пристрасті. 9 і 10 вересня — відповідні дні для пошуку своєї половинки.

Завдяки гармонійному взаємодії Сонця з Юпітером це для вас зоряний час. Ваші справи будуть увінчані ореолом успіху, особливо якщо вони будуть пов'язані з вашою соціальної реалізацією, завоюванням більш високого статусу, з змаганням або конкуренцією. Ваша популярність виявиться на вершині з 15 по 19 вересня. Для романтичного спілкування, знайомств більше підійдуть місця яскраві, відкриті, святкові, життєстверджуючі. З 25 вересня можливо захоплююча любовна пригода, іскрометне, з швидким розвитком, якщо ви, звичайно, зважитеся піти на поводу у інтуїції.

Любовний гороскоп на вересень 2016 року Козерогу пророкує нелегку пору в особистому житті. Ви будете стояти перед вибором, який зробити складно. Обранець захоче, щоб Козеріг не словами, а вчинками довів свою любов до нього. У вересні 2016 року вам доведеться приділити багато часу і уваги коханій людині, пожертвувавши кар'єрою, хобі та друзями. Остерігайтеся потрапити в незручну ситуацію, пов'язану з вашою легковажною поведінкою. Якщо Козеріг змінить дружину, то про це точно дізнаються всі, не виключаючи родичів. Козерогові у вересні 2016 року може нанести образу близька людина. Вам буде складно пробачити того, до кого ви відчували почуття і довіряли, як самому собі. Але, якщо ви цього у вересні 2016 роки не зробите, то потім будете переживати і мучитися сумнівами. Внесіть різноманітність у сімейне життя, щоб вона, як і початок осені, заграла яскравими і теплими фарбами.

Іноді затишшя в особистому житті набагато краще, ніж бурі і перешкоди. У житті Водолія в вересні 2016 року всі буде спокійно, якщо вони самі не стануть докладати зусиль до різких змін. Якщо ви виступите дипломатом в любові, то швидко знайдете взаєморозуміння з обранцем. В іншому випадку, конфлікти і розлука неминуча. Водолій вміє любити віддано і сильно, якщо його не примушують до цього, а він сам готовий на благородні вчинки. Любовний гороскоп на вересень 2016 року Водолія пророкує романтичні зустрічі і пристрасні визнання. Ви ще раз переконаєтеся в тому, що без любові життя неймовірно нудне й одноманітне. Водолії будуть отримувати масу компліментів на свою адресу. На жаль, не всі знайомства в вересні переростуть в щось більше і конкретне. З багатьма партнерами Водолій залишиться вірним другом, а не коханцем. У вересні 2016 року вам варто задуматися про створення міцної сім'ї, якщо ви поки ще холостяк. Але, якщо ви перебуваєте в шлюбі, то більше часу проводите з чоловіком і дітьми. Організуйте сімейне торжество, яке скріпить вас ще більше.

Риби навряд чи можуть розраховувати у вересні 2016 року на нове романтичне знайомство. Хоча, доля непередбачувана, і всяке може трапитися. Ті Риби, які вже закохані, повинні більше часу приділяти другій половинці. Інакше, ваші почуття швидко згаснуть, а відносини стануть прохолодними. Риби у вересні будуть суперечити самі собі. На жаль, це може призвести до малоприємних наслідків. Терпінню є межа, тому ваш коханий може відвернутися і піти назавжди. Якщо Риби хочуть утримати кохану людину, то їм буде потрібно гнучкість, мудрість і ніжність. Слідкуйте за своїми висловлюваннями у вересні, а не намагайтеся всім нав'язати свою думку.

Сімейним Рибам треба буде пройти чимало труднощів, щоб прийти до взаєморозуміння. Любовний гороскоп на вересень 2016 року Рибам радить йти на компроміс, а не розпалювати ситуацію до межі. Тільки мирним шляхом можна досягти гармонії і любові в сімейних відносинах. Якщо Риби засвоять цю мудру пораду у вересні 2016 року, то їх шлюб стане ще міцніше і прекрасніше. Не забувайте про своїх літніх батьків, адже їм теж потрібна увага і турбота.

Джерело